SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA

Monday, October 10, 2011 PCL 32 Comments

Salam...

Sebagai blogger kita kena ambil kisah teguran orang lain, kena tahu apa yang orang suka dan tidak pada blog kita...

jom join segmen ini dengan klik kepada link penganjur :







..tegur-tegur lah sebagai kawan dan bukanya nak jadi lawan tak kira di mana, di alam siber mahupun di dunia nyata. Semoga ukhuwah sihat sentiasa terjalin.

psst..boleh tegur PCL di ruangan komen ini, silakan.

TQ.

32 comments:

  1. PLC punya blog superbb :)
    Awwww..hihi

    ReplyDelete
  2. dah lama juga tak singgah sini,
    yatie paling suka masuk blog ni sebab ringan sangat londingnya

    ReplyDelete
  3. @Maii Yusre: error tu, PCL la..hehe tq..tang mana superbb nya tu..

    @Yatie Awang: ye betul ke..tima kasih.

    ReplyDelete
  4. ni first time bui dtg,jadi tak tau nak komen apa..

    apa2 pun blog ni sempoiii..*_*

    ReplyDelete
  5. blog ringan ..tu yang bestnya..
    cuma header kasi yang lawa2 la..
    simple sangt...:p

    ReplyDelete
  6. thanx sudi join. komen ttg blog ni. blog loading dah ok. senang nak explore. overall, bagi saya ok sebab saya ni jenis yg suka blog simple je.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  7. loadng okey.. susunan okey.. semua okey..

    ReplyDelete
  8. @Bui Junaidi: xpe, selalu2 singgah sini baru lebih mengenali..TQ.

    @diana: haha tq diana, cita rasa org tua2 cmnilah,akan diperbaiki.. teringin gak tp kena keluar modal sikit la kan..sapa2 yg sudi buatkan header yg gempaq silakan..PCL bayar kalau rega berpatutan...heeee.

    ReplyDelete
  9. @NasZ: yes, org lelaki mmg sama je kan taste ttg blog...

    @sue perbs..: terima kasih , sila dtg lg.

    ReplyDelete
  10. PCL..ooo ye kah...mmm...maklumlah ada beratus orang dah follow.....susah sikit nak jalan2 ini hehe..sorry bro...

    ReplyDelete
  11. tak tahu dh nk kritik ape..hehe

    dtg dr segmen sama :)

    ReplyDelete
  12. tak tahu dh nk kritik ape..hehe

    dtg dr segmen sama :)

    ReplyDelete
  13. weeeeee~!
    cik ana dtg mlwt PCL..hehe
    blog PCL dah ok la..
    simple+loading laju+sng bace..
    tu je yg pntg pd cik ana..hehe



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  14. 1st time baca blog ni,so saya tak berani nak tegur apa-apa lagi..hehee

    ReplyDelete
  15. ryn datang cnie..
    nak kritik ? hehe..
    blog dah comel :)

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan,

    BW dari blog nasz..

    singgah n folo jdi kawan..

    ReplyDelete
  17. no komen dah..cantik dah ni..hmm

    ReplyDelete
  18. blog nih simple dan senang nak loading... :)

    ReplyDelete
  19. blog yang ringan camni yang akan ramai pengunjung sebab senang nak load..

    ReplyDelete
  20. ok dah ni..ringan pun ringan..hehe

    Entry terbaru aku "SEGMEN NASZ : MEH KRITIK BLOG GUA"

    ReplyDelete
  21. komen cik suer: belog ni ok da.. xda pa2 nak critik.. ngee ^__^

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen. hehe..
    blog dah ok. kemas. tak ada apa nak dibaiki. hehe.. blog ni pun ringan dan cepat nak masuk. tahniah :)

    jom kritik blog saya pulak :)

    ReplyDelete
  23. blog PCL ni simple...sebab sy suka yg simple2 ni..loading pun takde masalah...:)

    ReplyDelete
  24. yup..
    blog yg simple..
    loading --->cepat!
    mksudnya blog ringan..

    salam ziarah.. :)

    ReplyDelete
  25. PCL terbaik dah ne!!
    hehehe
    tak payah nak ubah2 lagi,.dah ok dah ne


    JOM DATANG BLOG GENK

    ReplyDelete
  26. klu syuzi nk buat x peduli je bole...? janji syuzi suke blog syuzi.. hehehe.. bole ke camtu? ala2 syok sendiri la.. hahahah

    ReplyDelete
  27. dri segmen sama..blog oke..loading cpt , simple..smue dh oke!

    ReplyDelete
  28. salam kenal dari saye, Asy Faro.
    nak ajak kamu usha blog saye dan minta kritikan/pendapat kamu dengan penulisan saye.
    be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting).

    =D

    ReplyDelete
  29. Nice and teramat simple! Sempoi saja disini.. Loading pun lajjuu! :D

    ReplyDelete
  30. salam n hye~!!
    dtg dr segmen yg same..blog nie ok & simple.. ^_^

    jmput komen blog sy ye:
    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.