Segmen Nazs : Kumpul Dan Serang...

Saturday, October 15, 2011 Nazlee Ismail 22 Comments


Assalamualaikum...

apa target kita sebenarnya dalam blogging...

nak ada pembaca...ada pangikut jugak, kalau boleh nak ramai2..yang sudi datang memeriahkan lagi..

jom join segmen Nazs ini...sila klik link :
http://mohdnaser.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html




22 comments:

  1. thanx sudi join. dah bersedia utk menyerang dan diserang?

    hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. membuat serangan hendap...ehhh nak mai serang kt rumah pun bleh..

    http://ainichedin.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  3. nak serang pakai apa abang long hahaha, get ready

    ReplyDelete
  4. saya datng cara baik..tak nak serang2.."booommm"!!

    ReplyDelete
  5. rajin dia buat segmen kan??

    ReplyDelete
  6. serang sini juga, thanks dtg blog sy :)

    ReplyDelete
  7. nih mai serang sini =P






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  8. membalas serangan...!!
    prooot~
    sory..terkeluar..haha
    dh follow blog ni :)

    ReplyDelete
  9. dtg serang sini balik .. maaf ye lmbt skit .. kapal terbang rosak .. hehe salam kenal dari saya

    ReplyDelete
  10. sori ye Pak Cik Lie, terlepas pandang. Dah masukkan link tu.

    ReplyDelete
  11. menyerang dari segmen yg sama..
    happy blogging :)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. serannnnnnnnngggggggggggggg

    ReplyDelete
  13. serangan balas pakciklie... hehe... sy tempah ngn wan hazel template tu... nati pakciklie blh melawat blog dia...

    http://wanhazel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. sorang....eh salah.serang

    http://ridzwanzones.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. serang!!!!
    datang dari segmen nasz...
    nice blog..

    nak ajak join 1st GA mrbaiz..rm300 untuk dimenangi..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

    ReplyDelete
  16. seranggggg! serang dia sambil naik beskal.ekekee^^
    Jemput singgah yer,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  17. hai!!!cikgu fad dtg nak serang!!!tapi peluru abis la..sakit2 badan ni kena serang(actually pnt byk sgt blog yg nak dijenguk)hehe....pape pun salam persahabatan eh..dengan segmen camnila kita dpt ramai kwn kan...jom kenal2...:):)

    ReplyDelete
  18. seranggggg!!!!!hihihi,,,dri segmen yg sme..:)

    ReplyDelete
  19. Datang serang n follow dari segmen yg sama
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-kumpul-dan-serang.html

    ReplyDelete
  20. hi singgah n follow sini jugak..dari segmen sama

    jemput singgah ke blog saye yg xsberapa tu ;-)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.