Terima Kasih Kawan....(Lu Review Blog Wa, Wa Review Blog Lu sama..)

Monday, October 24, 2011 PCL 9 Comments

..tunggu !! belum lagi da..

Assalamualaikum ...semoga sihat selalu.

kelewatan tu dah biasa bagi aku nak update blog, lagi2 hari Isnin...baru lepas berkursus...agak semakin mantop lah konon2nya..."wallawey woot-woot" itu lah nama group yang kami bentuk semasa Team Building Angkasa 2/2011, ...masih kedengaran lagi sesekali bunyi "woot2"...biasalahkan selalunya macam tu lah, terbawa2 kenangan sempoi 3H2M d'Trolak bersama rakan group.

..sempat melayan beberapa rakaman video yang menonjolkan bakat2 terpendam yg mana sebelum ni kat ofis nampak biasa2 je, tapi sebaliknya ligat d'pentas sana..huhu.

rasa lenguh2 badan dah semakin hilang sikit tapi kesan lebam akibat berasak2 semasa Berakit dan 'Beautiful Night' memang sangat mencabar..huh! ....kesan merah2 kaki akibat merendamnya terlalu lama d' Hot Spring Sg Klah... wallawey! wohuhuhu... aku terpaksa tinggalkan kenangan tu dulu.

ada satu misi lagi, sebuah  tanggung jawab...rasa cm terhutang lak dgn blogger yang join segmen Nasz ari tu..

Terima Kasih Kawan....Lu Review Blog Wa, Wa Review Blog Lu sama.....mungkin group lain pon insyaAllah  termasuk juga akan d' Review oleh PCL dari semasa ke semasa dalam entri Singgah & Review oleh PCL....[cari masa yg seswaiii jer..]

ini rivew dari Genk.

Genk review PCL dulu ea.

   Inilah dia rupanya header blog PCL. Layout blog PCL ne genk tak ada banyak masalah sebab simple dan nice.Tak serabut.Kombinasi warna yang ada pun ok.Tak sakit mata memandang.Kat bahagian sidebar,bagus.Tersusun kemas je.
  Blog PCL ini blog  ke arah kekeluargaan gitu.Pcl juga suka beri nasihat.Genk selalu masuk tapi jadi silent reader je hehehe.Maaf PCL genk cuma jadi pembaca senyap..^^
  Secara keseluruhan,blog ini ok. ^^


ni plak dari daxmanje


sekarang blog kawan sekumpulan manja yang satu lagi. . 

nie header blog kawan sekumpulan dengan manja tu. . manja tak berapa kenal sangat dengan blogger nieyh,so manja tak tau manja nak review ape tentang blog dye. .


Tunggu giliran PCL datang buat review kat blog korang plak...(sapa nak blognya d'review pon boleh....pesan je kat ruangan komen bawah ni...aku sudi merivew blog2 korang, insyaallah).

...wokay2...kat sini hujan baru je turun..nampak cm nak lebat , wallawey woot2!....lapar la plak, nak cari2 biskut kat pantry..kot2 ada lagi yg berbaki...ni ha gara2 terikut2 makan sedap2 masa kursus ari tu la.

okay, bai2.

.p/s ..kalau nak layan member opis  melalak kat sini :









9 comments:

  1. huyoo suara sedap,cam nashhhh

    ReplyDelete
  2. selamat menreview dan mnjayakan segmen =]

    ReplyDelete
  3. saya dah selesaikan misi review,..
    ada satu je lagi blog yg tak review blig saya

    ReplyDelete
  4. Seronok juga main review-rivew kan.

    Psst: wah boleh masuk TVlah nyanyi

    ReplyDelete
  5. review blog ni ble dpt byk kenalan br.

    ReplyDelete
  6. ooooo tak sempat nak join segmen tu,. dalam segmen yg lain pun ada ala-ala macam ni jugak, komen blog yg kita baca,,, blog akak.. biasalah crowded, banyak 'sampah' tak perlu,., tapi kan tu identiti kita, penat2 akak 'belajar' dr tutorial blog rasanya 'sayang' mak dibuang so tak pa la,..

    ReplyDelete
  7. @aimaniman: xpa kak, tu cuma pandangan org lain tehadap blog kita je...pilihan di tangan sendiri ...ikut sesedap rasa kita , umpama kalau masakan tawar tambahkn garam !!...xder pon biarkan ja..

    ReplyDelete
  8. best jugak review2 blog ni kan PCL..(^^,)

    bila nak review blog sy...? eh...sy tak join segmen Nasz tu...lupa2..heee~

    ReplyDelete
  9. singgah sini..tak sempat nak ikut segmen naz tu..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.