USHAR BLOG...LAYAN BLOG..memang aku suka...

Saturday, October 29, 2011 Nazlee Ismail 12 Comments

...lambatnya !...bosannya menunggu orang ni !! kalau selesai cepat boleh balik awal...aiiya! janji tak tepati, macamnilah...buat spoil jer kontraktor ni huh!!.



salam , ehh korang cuti2...libur2 ehhh, syoknyerr !!!

...PCL kena keja la beb!... orang gomen pon keje ehh hari minggu..nape tak cukup duit ke??

hahaa, korang sila jangan berfikiran macam tu ye...kita datang keja ni adalah tanggungjawab tau !

..tapi kalau dah menunggu lama, xde benda nak buat ...ini je yang aku suka...USHAR BLOG !

kalau orang lain mungkin dah update status dalam Fb....hehe , aku tak suka sangat layan Fb tu..

USHAR BLOG...LAYAN BLOG..memang aku suka...

kekadang tu ada suara2 sayup2 kedengaran...".weiiii! tak boringgg kerrrr... ngadap itu jer!!!! "

lantak lah...kan BLOGGERS !


ok, sambung keja meh...bai2.

p/s : eh..mamadiana join segmen la (SINI)..ada masa aku pon nak join!



"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

12 comments:

  1. keja ea??mama diana da g tau genk tadi hehehe ^^

    Bah,apa lagi usha entri baru genk ^^ heheh..
    selamat bekerja PCL

    ReplyDelete
  2. eh eh tu..dan lagi tu..amboiii !

    ReplyDelete
  3. ada juga suara sayup2 macam tu ya.. saya pun pernah kne dulu, tapi malas nak layan.. hehee.. selamat berkerja.. :)

    ReplyDelete
  4. hari nie baru dan dan ada byk kelapangn nak lawat blog org lain..huhu

    ReplyDelete
  5. x suke gak layan fb.....blog lg best...huhu...

    ReplyDelete
  6. layan blog la best. hehehe. bleh tengok macam2 jenis blog dan entry.

    ReplyDelete
  7. hujung minggu menyiapkan kerja2 di rumah

    ReplyDelete
  8. memang btul! layan blog lagi best dari layan fb....hehehe mana widget follower yer? tak jumpa la...

    ReplyDelete
  9. huhu..same with me..lg suke layan blog & twitter kalu nk banding ngn fb

    ReplyDelete
  10. kan dah kata.. blogging ni mcm terapi gaks.. ;P

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.