Wordless Wednesday - Lemuni

Wednesday, October 12, 2011 PCL 15 Comments

klik...klik [resipi mmD]...


..

15 comments:

  1. Daun lemuni kalau family kakak jadikan sebagai herba. Bagus kalau diamalkan. Tapi nak buat nasi lemuni selalu hihi... tak larat rasanya. Sedap sebab aromanya:)

    ReplyDelete
  2. namanya baru pertama kali dengar, nampak cam sedap je, boleh cuba nanti ni

    ReplyDelete
  3. 1st time dengar. nampak sedap je.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  4. errrr sya x mkn sayur.. cmner?

    ReplyDelete
  5. wallaweiiii...mantoppp..

    ReplyDelete
  6. sedapnya,tak pernah mkn lg..

    ReplyDelete
  7. best..arwah nenek selalu masak dulu...rindu lak..

    ReplyDelete
  8. Pertama kali dengar dan tengok. Pasti sedap ni.

    ReplyDelete
  9. 1st time dgr n tgk gambar

    ReplyDelete
  10. aah la mcm nasik kerabu plak :P



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  11. lebih kurang mcm nasi ulam kot..:)

    ReplyDelete
  12. nampak sedap sambal tu. Harap2 taklah pedas sangat

    ReplyDelete
  13. first time dengar ang tengok makanan ni, terus mcm nk cuba...hehe

    ReplyDelete
  14. 1st time tgk nasi lemuni masa officemate bawa dtg opis..nampak sedap tapi tak makan hihihi :)

    tapi rasanye ini ala2 nasi kerabu jugak kan...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.