Alamak...TOYOL! ....mamadiana layan anak2.

Monday, November 07, 2011 PCL 3 Comments




eeeh dah petang macam ni baru nak plan ke sana sini, maktok siap buat undian lagi..huhuhu.
biasalah kalau tanya kat budak2 ajak pegi rumah sedara beraya...semuanya muncung mulut mcm. ...huh!

bila sebut pasal nk tengok wayang..

jeritttt!!!...bebudak semuanya hepi temssuk mama dorang sekali...

ape?...jalan2 beraya rumah orang tak best ke...agaknya lah....tak best la tu.

akhirnya kami di CENTRAL SQUARE SP....at golden screen cinema...layan..

"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"
a

3 comments:

  1. mcm mana best x cite toyol?

    ReplyDelete
  2. Hidup mesti ada enjoy... lebih2 lagi kalau bersama keluarga. PCL, memang suami mithali...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.