Bagaimana Entri Pertama Anda...?

Saturday, November 12, 2011 PCL 9 Comments

selanjur bersegmen dengan blogger Nasz..nak baca entri pertama andalah....heeeee,

emmm....entri pertama korang ok ke?

biasanya lah kan, yang datang di permulaan itu adalah sangat jujur dan ikhlas pada entri sesebuah blog/website.

di situlah mulanya, kata2 aluan dan semangat adalah sangat2 diperlukan ketika itu. ..

jika ada pembaca yang sudi bersama2, meninggalkan komen...maka itu lah titik permulaan semangat berblog menjadi2...

sebolehnya jangan la edit entri2 di peringkat permulaan dulu....banyak kenangan tuh.

dari situ blogger boleh menilai hasil kerja mereka dan membuat perbandingan untuk meningkatkan lagi kualiti entri2 yang akan datang...


jom kita baca2 entri pertama pcl (klik tajuk) .


p/s...tq Naz, mengigatkan kita dgn entri pertama.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

9 comments:

  1. lain je bila baca entri pertama wan.ayat bukan kemain skema dan ikhlas lagi

    ReplyDelete
  2. sama2 abang PCL. saya terfikir nak buat segmen ni bila teringat entry2 lama especially yang entry first org tak baca. kdg2 kita kena tgk "ke belakang" gak utk terus maju ke depan. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. mawa x sempat nk join segmen Bro NasZ..huwaa

    ReplyDelete
  4. Salam kenal. Tq singgah di CB .

    ReplyDelete
  5. hahaha tu la.. kalau baca balik entry yg mula2 aku post, kelakar pun ada hahahhaa

    ReplyDelete
  6. entry pertama punya memori terindah :)

    ReplyDelete
  7. salam..

    entri pertama saya cukup simple..tapi sangat bermakna pada saya.:)

    ReplyDelete
  8. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaaha

    ReplyDelete
  9. malu woooo..entry pertama...macam gigih jew...hahahah...;d

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.