Cemburu sikit....sayang , kalau cemburu banyak....

Wednesday, November 09, 2011 PCL 15 Comments


..emmh tetiba je terngiang di telinga pcl nih,

"sebelah sit (seat) abg tu sapa duduk?..." teringat kisah dua tahun yang lalu ketika aku jadi 'separuh bujang' ulang alik dua minggu sekali...Sp - Klang - Sp.

dulu pcl naik bas ekspress je tapi kini dah bawa famili pindah ke sana (Banting)...

dah takda dah check mengecheck by sms or phone..haha..pasti mamadiana bantai gelak baca aku punya entri kali ni...kena batang hidung dia yang mancung la tuh...eeeiiy !!

hurm..cmtulah kan, gamaknya kalau isteri SAYANG SANGAT cemburunya pon baaanyakk !!

thanks mamaD....sayang banget eh.


p/s: doakan kami selamat dalam perjalanan Sg Petani ke Banting....terima kasih.



"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

15 comments:

  1. heee sweetnye....awal2 ja tu kan, lama2 xde dah..syg lebih kata kan..hehe

    ReplyDelete
  2. semoga selamat sampai..so sweet :D

    ReplyDelete
  3. TU BIASALA PCL.. KATA SYG KENALAH AMBIL TAHU.. KALO X AMBIL TAHU KATA AMBIL KISAH DAN X SYG PULA.. HEHEHEHE

    ReplyDelete
  4. pcl klang kat mana.. sp-klang.. tp napa dok banting konpius la.. tp lelaki separuh bujang ke bujang penuh ke orang percaya, pompuan separuh bujang pon tp kalau saiz x rupa bujang, tentu x leh sorok dah...

    ReplyDelete
  5. entry jiwang kali nih ye..
    hehehehhe

    ReplyDelete
  6. huhu..cemburu2 manja..moga selamat smpai pcl..sp katne?

    ReplyDelete
  7. suweetnyer....... semoga bkekalan hgga akhir hayat

    ReplyDelete
  8. kadang2 macam tu juga hihihihi cemburu tanda sayang :)

    ReplyDelete
  9. wottt.. seronok tgk korang berdua bagai pengantin baru..

    Taking care lah.. skrg musim hujan... hati2..
    selamat semuanya..

    ReplyDelete
  10. Selamat jalan... Mulakan dengan bismillah dan bersalawat jangan dilupa...

    ReplyDelete
  11. Salam PCL,

    Cemburu tu kan tandanya sayang....isteri mana pun mesti cemburu punya kalau dok ulang alik 2 minggu sekali Sp ke Klang....Pandu lah baik2 ingatlah orang yang tersayang..dan ingat kat allah selalu....

    ReplyDelete
  12. comey je. hehe. mesti mamadiana tanya camni lebih kurang:

    "seat sebelah tu sape duduk? Laki ke pompuan?"

    Kan? Hehehe.

    ReplyDelete
  13. @NasZ:ye lah betul la mmD cakap cmtu Nasz ..haha.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.