Comel, Lanun, Gebu, Rap dan Caer..TERKELUAR dari Maharaja Lawak Mega.

Friday, November 11, 2011 PCL 10 Comments

..baru saja diumumkan penyingkiran mereka langsung di Astro Warna sebentar tadi.

adakah mereka itu ada di antara yang menjadi pilihan anda untuk terus membuat persembahan lawak mereka..?

mungkin itulah suratannya...kesian kan! dah siap2 berkostium dengan persiapan rapi tapi tak berjaya untuk membuat persembahan seterusnya..

kata mereka "kita jumpa di rancangan lain"....

apakah ada rancangan lain seumpamanya?

ini adalah cuma keputusan pada awal rancagan saja.....masih ada penyikiran di penghujung rancangan Raja Lawak Mega minggu ini..

..kita tonton sama2, siapakah yang akan tersingkir seterusnya.


ok babai.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

10 comments:

  1. ramai gak ek..suka tgk kumpulan bawel..indonesia..memang lawak habis..

    ReplyDelete
  2. adat pertandingan kan :)

    ReplyDelete
  3. tambah lg peserta trkeluar mlm ni iaitu kump. Anja...naseb la kan! ...

    ReplyDelete
  4. adat pertandingan.....
    kena yar tima klaw tersingkir.....
    (=

    ReplyDelete
  5. takde astro wrna, follow kat utube je.....

    ReplyDelete
  6. x tgk lagi yg smlm punya..huhuu

    ReplyDelete
  7. salam pagi. kunjung balas.

    ReplyDelete
  8. dari dulu sampai skang tak faham dgn sistem rancangan nih.. dah perah ape bagai, tup2 kena singkir... buat susah2 je.... adat pertandingan, yeke?

    ReplyDelete
  9. dia owg ni memang tak best....padan...hekhekhe...jaatttt kan..pas ni mintak kumpulan apa tu.yang ada effa raziah tu...terkuar;p

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.