Kalau boleh aku nak take over...

Wednesday, November 02, 2011 PCL 11 Comments

[sembang2 di meja makan]


...6.30 ptg dah beres pasal makan2 ...bukan apa, nak biasakan...tak elok kalau makan lewat ni...betui yak!

mamadiana senyum ja kalau aku ikut apa kemahuannya...dialah orang yg mengatur diet aku...risauuu!!..risau perut aku makin naik katanya haha.....



ok jer...dah lama dah ni!

sesekali aku bergurau..saja kata kat dia..nak tunggu perut awak naik..nampaknya takdak lah...taktau bila!

kalau boleh aku nak take over....

cakap berkias...moga-moga dia paham maksud ku....

itu kalau boleh la...

tetiba ja aku teringat tagline blog mamadiana "saja cari pasal..jangan hilang akal"...huh!

ok, bai2.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

11 comments:

  1. kdg2 pompuan x phm gak cakap berkias.. mcm yna ada masa lembap cket.. cket je la, hihihi.. kena btau terus terang, hehehe

    ReplyDelete
  2. ihikss...mamaD buat2 tak paham tu..btol tak kak? ehehee

    ReplyDelete
  3. mamadiana faham tu tapi buat2 tak faham. hehe.

    ReplyDelete
  4. nak take over? hahahha...mama buat tak faham je

    ReplyDelete
  5. hee..mama macam buat2 tak paham je tu PCL..heee~

    ReplyDelete
  6. ciklie, rsnya pagi td lain lagi blog ni, eh skrg dah tukar hihihi...

    ReplyDelete
  7. @mak encik | SZ: btl tu..kdg2 tu buat2 tak paham ja..:)

    ReplyDelete
  8. Tima kasih singgah blog sayaaaaaa :)

    ReplyDelete
  9. take over? hehehe..

    terima kasih singgah blog kita ya... jom kita main singgah singgah nanti ya! salam kenal... =)

    ReplyDelete
  10. selalunya orang pompuan ni faham kalo orang berkias2 ni, sebab orang pompuan depa intelligent.. heheheh.. orang laki2 jer selalu, penat berkias, tak faham2 ..

    takpe, nanti ada la rezeki tu... :)

    ReplyDelete
  11. errrr nak menambah lg ke PCL?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.