Persediaan Untuk Hari Perjumpaan Keluarga 2011

Friday, November 25, 2011 PCL 11 Comments

Salam, untuk tahun ini buat julug kalinya diadakan majlis perjumpaan keluarga ataupun hari keluarga bertempat di Banting....secara tak langsung Pcl akan jadi tuan rumah.

Sebelum ni cadangan mengikut mesyuarat adalah di sini tapi bukannya dalam kawasan kediaman pcl...kitaorang rancang nak sewa homestay berdekatan...dijangkakan seramai sepuluh keluarga akan hadir. ....at last call, cadangan dipinda sebab homestay yang nak disewa tu tak sesuai nak buat aktiviti riadah....

takde tempat lain yang mudah cari dan sangat sesuai adalah rumah pcl.....offer dengan relanya sebab kat depan rumah pcl ni memang ada Mes ala2 hotel bajet untuk kakitangan berkursus dan menginap.

half price offer untuk staff. ...sapa taknak kan, boleh jimat separuh untuk buat aktiviti lain.
ok, tu rentetan citer hari keluarga yang bakal diadakan pada 26-27/11/2011 esok lusa ni.

alkisahnya, plan dah tukar. ...keja kemas mengemas telah bermula sejak petang tadi hingga saat pcl menaip entri nih...
orang datang baru kalut nak buat semua., memang tak tercapai akalku...hah sempat lg tu.
...tapi bukan nak puji lebih2, respek sama my wife..sungguh cekap buat keja rumah, nama pon 'orang rumah' kannn!
aku ni, setakat tolong hembusS! habuk tu sure boleh punya....bagi semangat sikit, baru la 'orang' suka...

bila orang suka...takyah kenen-kenen....hati ni dengan rela melakukannya....kasih isteriku hee...hee

"aduss....sakit pinggang la bang, boleh tolong tak? ".......zassss, ! dengan pantas aku ambil minyak urut.

..ok, bai2.

"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

11 comments:

  1. ayu sangat tabik dengan orang rumah PCL..

    lagipun perempuan mmg terro tau..( yang terpilih jerlah)

    PCL..selamat berfamily day..
    pasti sibuk PCL sklrg

    ReplyDelete
  2. family day..best nye

    ReplyDelete
  3. suka sgt family day yg betul2 family day..

    maksudnya staf leh bwk family smeua lah...syok berkumpul

    ReplyDelete
  4. Kakak punya family day tahun ini dah buat April yg lalu di rumah bapak kakak. Seronok kan bila yg sepatutnya dipanggil makcik sebenarnya pangkat adik. Yg panggil adik sebenarnya pangkat pakcik... Cerita pulak mesti akan balik dari dulu hinggalah terkini....

    ReplyDelete
  5. xpa la hembus sikit2...isteri tgk pun senyum aje le.. =)

    ReplyDelete
  6. musim cuti & musim berkumpul adik-beradik :D

    ReplyDelete
  7. @mamaNoriz: sebenarnya familyday closed to pcl punya family je..

    ReplyDelete
  8. @Kakzakie: hahaha mmg pon ade yg panggil mamaD tu kakak...wow! senyum sokmo dia.

    ReplyDelete
  9. em..dah lama tak berfamily day.sebelum ni keje pun company takde wat family day sbb nk cut cost.jd family day ngan family sndiri je la.tp tu la..tak ramai kan...tak happening :)

    ReplyDelete
  10. oppsss lupa lak :) thanks sbb sudi singgah blog ratusiput.salam kenalan :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.