Salam Ceria Hari Isnin...

Monday, November 21, 2011 PCL 15 Comments

Assalamualaikum wbt,

Salam pagi Isnin yang ceria...okay!.

kena bagi ceria walaupon tak berapa nak ceria...jangan ikut sangat mood monday blues tu...

kalau kita mulakan sesuatu dengan ceria insyaAllah sesuatu yang baik dan lebih baik akan berlaku seterusnya...

mulakan kerja kita dengan lafaz Bismillah dan disudahi dengan lafaz Alhamdulillah...juga diikuti bersama doa2 di bawah ni,  mohon mudah2 an setiap perkara yang kita lakukan diberkati dan dirahmati Allah swt.



lebihkan senyuman orait!...lakukan yang terbaik mula hari ni dan hari2 seterusnya .. COME ON !!








"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih menyinggah di sini"

15 comments:

  1. thanks atas perkongsian...

    ReplyDelete
  2. Tq Pcl..moga segala urusan dipermudahkan..insyallah..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah mari kita amalkan bersama.

    ReplyDelete
  4. as salam ciklie, sori jarng singgah skrg, ni pun curi curi je selamat bekerja

    ReplyDelete
  5. TQ pcl... semangat di pagi hari bg ibu mengandung yg sememangnya tiada daya nak buat kerja.. huhuhu :)

    ReplyDelete
  6. sungguh ceriaa!!! (bagi cikgu yg tidak menjaga peksa thn ini...miahahahah)

    ReplyDelete
  7. ya..ya.. ya... hidup kena ceria..
    tq for the doa

    ReplyDelete
  8. Early in the morning tadi, mmg mood ada kureng sikit. May be being affected by the monday morning feeling (monday blues ler tu...), tapi sekarang dah okay :)

    www.kisah-dan-kasih.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. thanks sharing doa..salam ceria PCL

    ReplyDelete
  10. lagi2 ceria bila blk tghari dah siap masakan terhidang..tggu nk mkn je.:-P

    ReplyDelete
  11. PCL telima kacih mengongsi info nya :).

    ReplyDelete
  12. PCL time kasih sudi singgah blog nurul aka siezuka.. thanks for the info.. ;)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.