Wordless Wednesday - Budak kecik lagi hebat woooWW!!

Wednesday, November 09, 2011 PCL 16 Comments




"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih singgah di sini"

16 comments:

  1. sahabat (Brunai DS)November 09, 2011

    anak PCL ke ?..terer , anak2 buah sy pon sama ..tawu je nk touch screen tu..

    ReplyDelete
  2. budak2 sekarang..cepat blaja..huhu

    ReplyDelete
  3. betul tu PCL.. anak Queen pun ada patut LCD MONITOR pun dia p sentuh mcm guna touch screen tu.. hehehehe dia ingt LCD tu sama handphone queen kot... mmg canggih dah budak2 skrg ni.. main touch2 ajer..

    ReplyDelete
  4. @sahabat (Brunai DS): tu Darin, ank buah pcl...ngadap tab nk bg dia hilang keriduan pd papanya yg keja outstation...terer sbb mama n papa dia ajar cmtu.

    ReplyDelete
  5. zaman skang outstation lelama pun tak pe..teknologi dapat menghubungkan yang jauh dengan mudah sekali..

    ReplyDelete
  6. Budak-budak ni takdak halangan bahasa yang orang tua pulak ramainya jenis penakut nak mampos... hahaha...

    ReplyDelete
  7. Kemudahan teknologi. Bila berjauhan anak-anak pun boleh berbual macam dekat rasanya....

    ReplyDelete
  8. reti je dia guna, kalau kita dlu takut nak guna bnda canggih

    ReplyDelete
  9. wuhuu..untung la lahir dlm era moden ni

    ReplyDelete
  10. Wahhh! Bdk2 zaman skg, serba-serbi canggih!

    ReplyDelete
  11. kalau mcm ni, I pun dah kalah dah

    ReplyDelete
  12. amboi , anak anak sekarang . haha :D

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.