Baki Gambar-gambar @BBB , Salam Bersambut, Ukhuwah Bertaut.

Thursday, December 22, 2011 Nazlee Ismail 7 Comments

PERTEMUAN BLOGGER 18/12/2011 DI MUSOLLAH EHSAN BANDAR BARU BANGI


#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17
ditajaan oleh tuan rumah...sempoi !
p/s : untuk koleksi gambar di album kenangan @ Musollah Ehsan BBB....'sori berlori'... tak letak caption..ada yang tak puas hati ?




"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

Published with Blogger-droid by p@kcikLie v2.0.2

7 comments:

  1. pizza tu mengiurkan gilerrrrr

    ReplyDelete
  2. wah!. terbaik cek li.. gambar first tu hebat! hehe.. terima kasih lawat blog tadi dan beri kata nasihat.. usia lebih tak apa, janji maintain.. hehe.. Dato' pun maintain lagi Cek li.. betul, betul. bukan bilik puaka Dato'. nanti tak boleh keluar2.. hehe

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    BEST2 GAMBAR NI TERUTAMANYA YG ADA MUKA ORANG LAMA TU ... NANTI, LF MASUKKAN GAMBAR2 NI KE DALAM ALBUM.

    ReplyDelete
  4. pcl,lamanya tak datang blog pcl..=='
    dah lain aie tgk...seronok aie tgk semua blogger dapat berkumpul...
    tgk pckik gedek pun ada...
    meriah sangat...

    ReplyDelete
  5. ada jugak baki baki gambar ya

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.