Detik Cemas..(@blog mamadiana)

Wednesday, December 21, 2011 PCL 6 Comments

Assalamualaikum wbt,

Saya minta mamadiana untuk menceritakan detik cemas itu di entri blognya...silakan baca !

semoga dapat jadikan iktibar ...

"Detik Cemas..."





"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

6 comments:

  1. PCL keje JKR gak ke..??
    Anak tiri..??
    Kalo kami faham maksud anak tiri tu sebab jadi pegawai pinjaman....
    Pls explain.. =)

    ReplyDelete
  2. @Fitri Senin: mmg ye pon..tp syukur alhamdulillah setakat ni ..KADER 3 yrs+ kat Agensi Angkasa Negara.

    ReplyDelete
  3. oooo sambung2 cerita ngan blog 'teman baik'... alhamdulillah x da benda buruk berlaku, kalau mama abis kene 'sound' ngan 'teman sebelah' mama... dah le 'hot' cerek bocor.. 'hot' kena sound lagi rasa gegendang telinga nak bocor punya...

    ReplyDelete
  4. Syukurnya pada Allah. Alhamdulillah Dia gerakkan hati isteri untuk berfikir apa yang tak kena bila hati berdebar2. Jadi iktibar juga pada akak sebab muncung wisel cerek akak dah tercabut. Terima kasih bila saling mengingati.

    ReplyDelete
  5. nasib baik semua selamat atas kemahuanNya jua

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah semuanya selamat..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.