Habiskan Bajet 2011!

Friday, December 16, 2011 PCL 13 Comments

@ my office....sambutan hari lahir untuk setahun !!








Syukur Alhamdulillah...rezeki kami.....

p/s : sekadar berkongsi gambar..

(gambar kredit to Dija Skah)




"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

13 comments:

  1. tarikh lahir abg.long 16.8 ek, sama tarikh dengan anak yatie yg ke2, lain kali boleh sambut sama2 ni hehehe

    ReplyDelete
  2. Heee... PCL kakak suka style ini sekali utk semua - baguskan semua happy sambut sama-sama... good idea:)

    ReplyDelete
  3. besarnya kek...sure tapau sekali bawak balik bg anak isteri rasa kan PCL

    ReplyDelete
  4. @~~zAnAfAhMi~~: tq..
    @Yatie Awang: owh! bole bole..insyaallah..
    @Kakzakie: haha mmg brillant idea dari semua staf..
    @KhaiRin: emm..ada lg kot ! bole lah..

    ReplyDelete
  5. seronok ny kalo blh mkn kek ^_^

    ReplyDelete
  6. knp yue? asek kaklimah xleh nk folo pcl? T_T

    ReplyDelete
  7. penuh atas kek dengan nama..heheh

    ReplyDelete
  8. okla tu PCL.. walau semua skali sumbat adalah juga sambutan di ofis.. untunglah...

    ReplyDelete
  9. okla tu PCL.. walau semua skali sumbat adalah juga sambutan di ofis.. untunglah...

    ReplyDelete
  10. Salam PCL,
    Nampak cam best ja idea nih...

    ReplyDelete
  11. hujung2 tahun memang selalunya gitu
    banyak je jamuan

    bukankah elok kalau dibuat sekali dalam sebulan?
    hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.