Jagung dan kopi '0' ....

Tuesday, December 06, 2011 PCL 9 Comments


Salam petang semua...

....balik kerja tadi ada tersedia atas meja makan,  jagung rebus dan kopi '0'...emmmh sempoi!

kata mamadiana jagung tu makcik jiran sebelah yg bagi...syukur alhamdulillah, cuma rebus dan terus hidang...mudah je kan!

Kepada yang berpuasa sempena hari asyura..alhamdulillah. ..Tahniah diucapkan kerana dapat teruskan sampai waktunya, pcl terperdaya hari ni dengan hidangan yang sedap2 masa makan tghari tadi @MTDC, UPM Serdang. ... berkursus.,

..

.... dalam banyak2 14 perkara yang sunat dilakukan pada hari asyura hari ni cuma 2,  3 perkara je yang pcl sempat buat...takyah list-up lahkan. ..cm riyak la plak nanti ni.

segala kusut masai yang dihadapi di luar rumah akan terasa tenang sangat apabila berada di rumah...sebab tu lah ada di antara kita yang ingin cepat2 punch-out!..  macam tak sabar sangat nak sampi di rumah...betoi tak ni?

ada yang lebih 'menarik' menunggu. ....

Published with Blogger-droid v2.0.1

9 comments:

  1. Eh... eja jagung ada dua g di tengah ke? ;-)

    ReplyDelete
  2. @kakcik: haha,gairah sgt nk publish tu..udah dibetulkan..tq tq..

    ReplyDelete
  3. ye betul...rumahku syurgaku...mmg tempat paling terbaik utk kite...wah jagung..faberet tu...sorang leh makan skali 2 batang :)

    ReplyDelete
  4. jagung...kalau jagung rebus yatie kurang makan sikit, tapi kalau buat pengat yam..yammm....

    ReplyDelete
  5. kopi O memang wallahhh ;)

    ReplyDelete
  6. nk mkn x ajak pun emmmmmmm sedih2

    ReplyDelete
  7. itulah penjelasan untuk rumah ibarat syurga...

    =}

    ReplyDelete
  8. jagung tu mmg sy suka..tapi kena tukar dengan teh o lah..x minum kopi..hiks

    ReplyDelete
  9. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.