Jom Ke Sunway Lagoon Theme Park.

Saturday, December 10, 2011 PCL 5 Comments

update terkini...







Assalamualaikum..bersiaran dari Alam Budiman.



....kebetulan ambil anak2 yang ditumpangkan balik dari kampung dengan abang ipar pcl, so kami bermalam di sini juga nak sama2. menonton Maharaja Lawak Mega Astro...untung anak2...emm rezeki katakan ada tiket sponsor dari paklong maklong dorang, apa lagi. ..pepagi dah bangun untuk siap2 nak ke Sunway Lagoon ...korang ke mana cuti2 ni?

p/s...orang Alam Budiman kat sini memang budiman betu la....hehe




"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

5 comments:

  1. Sunway Lagoon memang best, tak akira yg tua atau yg muda boleh enjoy...

    ReplyDelete
  2. Kitorang kerja non-stop saja. Maklumlah, hujung tahun. Teringin nak pergi bercuti.

    ReplyDelete
  3. mmg happy budak2 kalau gi waterpark kan...jb sini musim ujan...jd bwk budak2 gi indoor waterpark je... :)

    ReplyDelete
  4. penah lalu jerr..x pnh masuk..hehe

    ReplyDelete
  5. Selalu dah lalu situ tp tak pernah masuk sekalipun huhuhuhu :(

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.