Kongsi Baik Punya : kena ambil tahu dan fahamkan apa yg kita doa..

Monday, December 26, 2011 PCL 10 Comments

Salam semua...kongsi apa yang patut..


Doa duduk antara Sujud yang kita selalu baca laju2..
tahukah maksudnya??
Rabbighfirli (Tuhanku, ampuni aku)
Warhamni (sayangi aku)
Wajburnii (Tutuplah aib-aibku)
Warfa’nii (Angkatlah darjatku)
Warzuqnii (Berilah aku rezeki)
Wahdinii (Berilah aku petunjuk)
Wa’Aafinii (Sihatkan aku)
Wa’fuannii (Maafkan aku)


Sebarkan dengan menekan perkataan "SHARE" atas sekali tu Kepada rakan rakan yang lain.:) Mudah mudahan diberkati dan dikurniakan Pahala oleh Allah s.w.t
INSYAALLAH :)



"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

10 comments:

  1. sahabat (Brunai Darul Salam)December 26, 2011

    Terima Kasih..

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah..
    sama2 kita slaing ingat mengingatkan ... terima kasih PCL :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih cik li.. entri yang baik dikongsi. sori, sekarang jarang lawat blog.. sebb sekaranng jarang online. sibuk sikit.. ni baru nak free balik cik li.. hehe. boleh kasi ronda banayak blog..

    ReplyDelete
  4. Thanks.

    Aminnn.. moga yang dikongsi, sama diberkati.

    ReplyDelete
  5. terima kaseh share, boss

    ReplyDelete
  6. Moga doa kita setiap waktu diterima olehNya

    ReplyDelete
  7. insyaAllah...
    itu yang terbaik..
    fahami hayati...

    terima kasih.. =)

    ReplyDelete
  8. tahu dan faham maksud yang dibaca adalah lebih baik
    thanks

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.