Mencari Blogger Lelaki Untuk Dimuatkan ke Blog List LELAKI 2012.

Thursday, December 29, 2011 Nazlee Ismail 26 Comments

Assalamualaikum Wbt,

Di penghujung tahun biasanya blogger macam ni lah gayanya...pcl pon sama, mula-mula nak listkan dulu blogger lelaki....almaklum lah blogger lelaki ni pemalu orangnya..

cmner nak war-warkan...tolong-tolong lah ye...

syarat khusus tiada, yang pasti blogger itu benar-benar lelaki.

ayoh!! blogger lelaki...tinggalkan link diruanagan komen ini.

p/s : Blogger @BBB pertemuan blogger lalu ..jangan risau ! anda dah listed.



"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

26 comments:

  1. aie nak join ye pcl?...

    http://ai3zarisha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    LF NI LELAKI ... LELAKI TULIN TAPI DAH LEWAT USIA SIKIT ... BOLEH MASUK GENG KE ?

    ReplyDelete
  3. boleh join ke?

    http://bahteraemass.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. bloglist saya pun kurang blogger lelaki.yang ada tu pun jarang2 update..:p

    ReplyDelete
  5. Assalam PCL..bagus buat macam ni..semoga hajat PCL tercapai.

    ReplyDelete
  6. nak join.

    http://zdyruangkosongku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. napekah lelaki..?kalo blh nak yg bachelor & available.hahahaa...

    ReplyDelete
  8. aku gak lelaki
    anak baru je 3 orang
    isteri baru je sorang
    hehe

    ReplyDelete
  9. den nak join gak...:)

    http://www.budakspectacle.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. http//www.kirinselamaperak.com/

    pasti dlam bloglist lelaki..wakakaka
    :D

    ReplyDelete
  11. Thanks tag.. Nak join gak...

    http://www.yiedpozi.com/

    ReplyDelete
  12. saya juga tak mahu ketinggalan. alamat blog saya di sini ..

    al-lavendari.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. kalau mcm tu requestnyer,join laa yer.
    http://byclive.blogspot.com :)

    selamat tahun baru!

    ReplyDelete
  14. nak join cik li:

    http://mrazqi88.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. sah2 layak!

    http://jantankeparat.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. I am listed. Tengkiu..hahaha

    ReplyDelete
  17. salam...

    sr ni lelaki tulen ni..:)

    ReplyDelete
  18. nk join....

    http://ribut-mengundang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Saya pun blogger lelaki :)
    http://khairulabdullah.com

    ReplyDelete
  20. SEBAGAI PENGUNJUNG BARU, SAYA DENGAN SEGAN SILU MEMOHON SAYA JUGA DIMASUKKAN.. ;)

    fairusmamat.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. nak join jugak boleh PCL...? hee~

    http://skytechxtreme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. http://abgshah.com

    saya pun nak masuk gak

    ReplyDelete
  23. http://abgshah.com

    saya pun nak masuk gak

    ReplyDelete
  24. TAMAT la sudahhhh!! terima kasih.

    p/s ; yg lain2 tu rajin2 la komen , anda juga akan disenaraikan jika terpilih dalam Blog List Pilihan 2012, insyaAllah.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.