Mencari Blogger Wanita Untuk Dimuatkan ke Blog List WANITA 2012

Thursday, December 29, 2011 PCL 63 Comments

salam satu bloggers...

dah solat waktu?....bagus, alhamdulillah.

pcl nak teruskan blog list 2012 seterusnya untuk Blogger Wanita sahaja.

Sila ambil maklum, juga tiada syarat khusus yang menyusah payahkan anda.

cuma komen atau tinggalkan link anda diruangan komen ini..

kalau lebih bagus lagi dengan jasa baik blogger yang disayangi sekalian untuk diwar-warkan semoga lebih lagi ceria blog ini.

p/s...sudah listed untuk blogger yg attened @BBB pertemuan blogger tempohari.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

63 comments:

  1. wah..cari bloglist wanita pulak yer..tadi lelaki..

    ReplyDelete
  2. saya nak, insyallah.. ayu akan war-warkan....

    terima kasih PCL kerana mengambil waktu buat kami para blogger

    ReplyDelete
  3. akak boleh? heheheheh...
    kita kan jiran!!!!

    ReplyDelete
  4. nakkkk. . .http://daxmanje94.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. saya suka ayat blogging mau ikhlas...

    saya yang mendaftar diri..
    http://nietapah.blogspot.com..

    :)

    ReplyDelete
  6. nak join! baru kembali berblogging setelah 2 bln bercuti :)

    http://www.iedaluvsham.com

    ReplyDelete
  7. blogger yg masih naif n serba kekurangan..nak join bloglist di sini.. time kasihhhh..

    http://amnaamzar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. http://nurhusninadotcom.blogspot.com

    akak nk jugak :-)

    ReplyDelete
  9. PCL..acik dah ada rasanya kan..nak letak link lagi ke..

    ReplyDelete
  10. Kita suka statement....
    "Blogging Mau Ikhlas..." setuju...setuju sgtnya...:)

    ReplyDelete
  11. saya juga mahu join..:)

    http://prettywrite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. den tak bapo nak paham nih!

    ReplyDelete
  13. sudilah blog citra ni disenaraikan dlm bloglist PCL..


    http://citrananizam.blogspot.com/2011/12/blogger-pcl-cari-blogger-wanita-tuk.html

    ReplyDelete
  14. untuk yg attend gathering BBB dah listed ye.. jdnya blog saya dah termasuklah kan.. he..he.. terima kasih..

    ReplyDelete
  15. nak join boleh? hehe..
    ni link.. :)
    http://teenagerhousemaid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Hi... tuan tanah .

    Saya baru blogging tak sampai sebulan.. :-) saya join.!

    http://lady-milo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Wahhh..sangat bagus...boleh meramaikan kawan nih..nak jugak...
    http://suriaamanda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. saya nak jugee
    http://iedaimmi.blogspot.com

    thanx sudi luangkan amsa utk blogger wanita :)

    ReplyDelete
  19. yatie pun tak nak ketinggalanlah abg.long hihihi

    http://segalanyadisini2.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. nak jugak.....

    http://semanisimpianibu.blogspot.com

    tq...

    ReplyDelete
  21. ikhlas tiada ukuran..dan setiap ilmu yg kita perolehi dari blog2 sahabat semua mungkin boleh dijadikan panduan..saya budak baru belajar walaupun dah tuoooo...

    http://ierdahaszahida.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Kakak punya jgn lupa tau.. http://www.zakiepurvit.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. saya nak join
    http://lieynanilaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. sy pn nak join jgk...

    http://nasyieen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. saya nak!!!

    http://www.dianarashid.com/

    ReplyDelete
  26. Nak..nak..

    http://hitamputih78.blogspot.com

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  27. .....salam PCL...
    kite mmg dah kawan kan....

    ReplyDelete
  28. nak letak link jugak bolehhh..? :)

    www.cerita-anaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. http://iceboxrivet.blogspot.com
    mak 2 org askar
    GI Joe and GI Jane

    ReplyDelete
  30. count me in! ngeee... =D

    ReplyDelete
  31. saya ofkos tak boleh masuk Cik li.. hehe

    ReplyDelete
  32. nak tinggalkan link juga...

    www.nurrcahaya.blogspot.com

    makaseh jemput =)

    ReplyDelete
  33. http://alonerandacutegurl.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. tahniah atas usaha ni.

    http://yantimatisa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Betul...bloging mau ikhlas. Semoga ceria!


    http://xiiinam751.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. nak jugak

    http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. http://fiverobindas.blogspot.com

    Mekasih... :)

    ReplyDelete
  38. http://hanisjoe.blogspot.com/

    join!! thnx.. :)

    ReplyDelete
  39. suka...suka...suka...

    nak gak menyibuk disini

    http://merpatipurple-kis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  40. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  41. singgah2 je ni, pcl
    dah sah tak boleh masuk senarai ni
    hehe

    ReplyDelete
  42. salam...saya nak join yea.. mesti sangat menarik.. :) http://syuhanaothman94.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. Salam, Maz nak join :)

    http://Maznishahibul.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. nak join jgk pcl..huhu

    http://sifa862000.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. utk 2012..
    nak selit juga

    ^___^

    ReplyDelete
  46. join..

    http://sukahatimimey.blogspot.com..
    blogging mmg kne ikhls..
    btw suda fllw sini

    ReplyDelete
  47. menarik!! zana nak join..

    zana adieyza - http://adieyza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. Nak join!!!
    http://fizazafi.blogspot.com

    ReplyDelete
  49. Nak join!!!

    http://fizazafi.blogspot.com

    ReplyDelete
  50. syoknya ...kak ita nak join gak....

    http://duniaanita74.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. mahu mahu...hihi

    http://ourkizuna.blogspot.com

    btw dah listkan pakciklie kat blog saya.. :D

    ReplyDelete
  52. nak join gak..=)
    insyaAllah akan diwar2kan..

    ReplyDelete
  53. assalamualaikum.. masih boleh join ke ni? hehehe..

    http://asmidarana.blogspot.com

    pada sesiapa yg sudi berkenalan, silakan.. untuk menambak list kwn baru.. "berkawan biar seribu.. tp as nak berjuta.. yg penting berkasih biar lah 1.. aminn"

    ReplyDelete
  54. From Eyka: http://eyka-live-4ever.blogspot.com/

    ReplyDelete
  55. blogging mau ikhlas :)

    nak join jugak ~ http://chentatiealfadila.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. nak mencapub kat blog PCL jugak la tuk 2012 ni..boleh tak..hehe..tq.

    http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com

    fenomena akhir tahun

    ReplyDelete
  57. wah! mau jugak...
    http://mummy-chubby.blogspot.com/

    ReplyDelete
  58. nak jugak..!!~

    http://sstandsforsuraya.blogspot.com...

    thank you..~

    ReplyDelete
  59. pakciklie, terima kasih ya pakciklie jemput deno.. pakciklie memang konpem jadi blogslist deno dari dulu lagi :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. mudah-mudahan blog PCL terus suskses di masa hadapan....:)


    http://mynzahome.blogspot.com

    mekasih PCL :)

    ReplyDelete
  61. menarik:-))

    cik belalang p0wn n jugak laaa..

    http://adramycien.blogspot.com

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.