MONEY DROP MALAYSIA...

Sunday, December 25, 2011 PCL 7 Comments

Salam, kini PCL ada di rumah mertua @Sungai Lalang near Sungai Petani Kedah...huhu dulu alamatnya near Bedong...entahlah kenapa diwartakan sebegitu walhal jarak di antaranya lebih kurang saja.

sampai jam 9 lebih....Hanis Umairah terus ke desktop bersama makmenakannya yg disapa Adikmanja..hehe.
ada projek katanya...

apa tu, huhu rupanya tengah dok tunggu siaran online MONEY DROP MALAYSIA...


dik....boleh jawab ke??

aku pon tatau cmner mulanya...agaknya kena register dulu baru boleh main teka-teka ikut sama macam siaran langsung di Astro tuh.

tetiba je bising satu rumah....sorakan ramai sepupu n makmenakan yg lain..ada sokongan tuh...pastinya duit RM1 juta dah jatuh..haha , tekaan salah buat percubaan pertama...mau cuba lagi katanya..

"betul boleh dapat duit ke tuh?"

"alahhh..saja suka-suka , boleh uji minda sebenarnya....apa la abah nih!"

maaf...aku ralit blogging sebenaqnya..

tak tau hujung pangkal nak sampuk !! hurm..kalau betul boleh gak belanja apa-apa ka ??

rasanya aku pon nak follow gak ....bagus untuk uji minda...keh keh..

p/s : ...sesekali berkumpul ramai-ramai, mau tidoq lewat pagi  semuanya..haha.

ok, bai2


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

Published with Blogger-droid by p@kciklie v2.0.2

7 comments:

  1. sy pun pernah main online money drop ni PCL...hee~

    ReplyDelete
  2. tak pernah tgk dan tak pernah main pun

    ReplyDelete
  3. Tak tahu pun ujud permainan ni..ngeee

    ReplyDelete
  4. tak pernah cuba la, pcl
    rasanya tak akan cuba, baik ngadap blog je
    hehe

    ReplyDelete
  5. salam pagi pcl. semalam tertengok siaran ulangan money drop di astro. Diorang menang 60 ribu. Bukan senang2 nak dapatkan 60 ribu ni.. dah rezki.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.

    Salam ziarah dan salam perkenalan.

    Tidak tahu pula mengenai permainan ini tetapi pernah melihat iklannya di Astro. :)

    ReplyDelete
  7. laaa.. hang kawin orang kedah rupanya...aku pun cam tu jugak...orang pendanglah...tahun depan kita pakat balik sama sama raya no...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.