Nasi Lemak 0.00000008 Juta Ringgit Malaysia Sebungkus?

Saturday, December 24, 2011 PCL 12 Comments

Assalamualaikum wbt,


berselera sungguh pcl n mamadiana sarapan makan nasi lemak daun pisang pagi ni....


terfikir juga masih ada lagikah nasi lemak dengan harga Rm0.00000008 juta sebungkus tahun depan? !


p/s..Syukur Alhamdulillah.. .gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati! .


Published with Blogger-droid v2.0.2

12 comments:

  1. 80sen eh?? kat mana jual..? kat area sini mcm ni pun dah singgit

    ReplyDelete
  2. Di Kuala Kangsar pun sudah berharga RM1.00 sebungkus - tapi mengenyangkanlah. :)

    ReplyDelete
  3. murahnya nasi lemak tu,baru kejap tadi sebelum masuk kerja makan nasi lemak harga rm1...

    ReplyDelete
  4. nasi lemak bungkus dgn daun pisang..sedap..kat kg akak ms raya lepas masih ada jual harga 60 sen sebngkus tp ciput je..4 kali suap dah habis...

    ReplyDelete
  5. tatauler kan? kener tnya pemimpinlah...opsss!! depa mana mkn 'mender2' berharga sebegini kan3? tqvm 4 the doa utk tiket wayang itu...hihihihih

    ReplyDelete
  6. nasi lemak mcm nie biasa deno jumpa kat LPT time nak g kl... biasa kalau stop kat hentian temerloh tu, mmg deno mkn nasi lemak tu... dia bungkus dlm daun pisang gak.. >> deno sarapan bihun goreng pagi nie, ma buat :)

    ReplyDelete
  7. kat kg 50sen.. je.. haha.. tp kat sini.. seringgit..

    ReplyDelete
  8. ada lg kot.. cuma isi kandungannya mungkin lg sikit la..

    ReplyDelete
  9. 80 sen ...murahnya
    kat sini paling murah pun
    rm1 ..itu pun di kg. bukit changgang


    p/s: baru perasan pcl ni dok di banting ye...berdekatanlah kito :)

    ReplyDelete
  10. wah nasi lemak daun pisang sedap tu skang ni susah nak dapat 80sen kebanyakan jual RM1

    ReplyDelete
  11. kat kawasan umah saya ni memang susah la nak jumpa nasik lemak daun pisang ni..kalau jual 3 ringgit sebungkus pun mesti orang beli punye..:)

    ReplyDelete
  12. emy suke nasik lemak daun pisang!! sedap! :0

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.