Perjumpaan Blogger 18/12/2011 akan datang...

Monday, December 12, 2011 PCL 20 Comments



..yang berkenaan semunya dah planing baik punya untuk dibawa ke sana @Bangi.  Masa isi borang sah kehadiran haritu pcl plan nak bawa Laksa Goreng...pcl dapat rasakan mungkin ada di antara kita yang tak penah makan menu ni.

mamadiana biasa buat,  tapi selalunya pada bulan Ramadan je sebab tekak mintak macam2...korang search dalam blog ni ada entri pasal laksa goreng ni.

semalam,  pcl 'cuci mata' kat hipermarket ternampak satu benda. .....sekali tengok nampak macam laksa tapi sebenarnya bukan laksa, pendek2 dan nampak basah plak tuh...hahaha.

cadangnya nak gantikan laksa sebelum ni dengan benda tuh Wallawey!  upgrade sikit la......tak kan laksa goreng je kan! hehe..

korang dapat agak tak apa ke benda tu?


Published with Blogger-droid v2.0.1



20 comments:

  1. Kakcik tak pernah makan laksa goreng. Harap2nya ada rezeki kakcik untuk merasainya nanti. :)

    ReplyDelete
  2. laksa goreng penah makan sekalai je..
    benda kat atas tu xpasti la ape tp cam penah tengok.

    ReplyDelete
  3. wah seronoknye dapat berkumpul ramai2 gitu...
    Mai x boleh pergi huhuhu kalo x dapat rasa masakan mamadiana...

    ReplyDelete
  4. Kakak tahu apa tu. macam laksa jug tapi pendik, boleh makan secara sup dan goreng style kwee teow pun boleh. Kalau di pasar tani skudai banyak jual..

    ReplyDelete
  5. menu masakan Cina selalu ada benda ni tapi tak perasan apa namanya. kenyal2 lebih kurang laksa jugakkk...

    ReplyDelete
  6. @maidatul:haha kali ni pcl yg masak, mamadiana 'angkat tangan'...korang jgn tak lalu makan plak.

    ReplyDelete
  7. macam laksa je..
    tapi pendek2 eik..
    macam pacat pulak..heheheh

    ReplyDelete
  8. first time dgr org goreng laksa..hehe...

    ReplyDelete
  9. loh shee fun! ada hadiah ke? nanti pass kat umah uncle LF ye...huhuhu~

    *saya suka laksa goreng. sebab pesen kat rumah saya ni mmg segala jenis laksa atau mee atau pasta boleh digoreng kalau kuah asalnya dah abis.

    ReplyDelete
  10. saya pun pelik gak dengar laksa goreng...nak juga rasa kalau ada rezeki nanti..

    ReplyDelete
  11. @gadisBunga:haha takde hadiah..bunyiknya tu sama...memang betul la tu...loa shu fen., yup! goreng apa saja asalakan jgn membazir.

    ReplyDelete
  12. best nyer..terliuq la plak time tghari ni hehehe

    sori, lama x menjengah

    ReplyDelete
  13. salam... ni nak tumpang makan...

    ReplyDelete
  14. salam...

    perjumpaan yg bagus..mengeratkan ukhwah sesama blogger..

    ReplyDelete
  15. laksa goreng tak pernah makan... menda yang kat atas tu pun macam tak pernah jumpa pun... hehe.. =)

    ReplyDelete
  16. laksa goreng??ad ke??haha

    ReplyDelete
  17. @Ct Mawa:mesti la ada Mawa...meh sini..

    ReplyDelete
  18. SALAM,
    TAK SABAR NAK JUMPA PCL HARI AHAD NANTI ! LF CADANGKAN BAWA DUA2 SEKALI.

    ReplyDelete
  19. @luahfikiran:insyaAllah ...tgklah cmana nt.

    ReplyDelete
  20. penah mkn laksa goreng MIL yg msk. rasa mcm biasa, x laa pelik. penah gaks tgk kt JJCM or Majalah 3 yg lepas2. wah! bole rasa versi PCL plaks....teruja!!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.