Salam Bersambut, Ukhuwah Bertaut - "Serius....ambil gambar blog kena serius !"

Monday, December 19, 2011 Nazlee Ismail 17 Comments

"Serius....ambil gambar blog kena serius !"

GEDEK !...baru makan sikit je saya dah kembang ...huhuuu.


tapi untuk sesi ni saja Gedek, lensa kamera selalu je buat mulutku sedikit terbuka mengukir senyum....


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

17 comments:

  1. uncle gedek always muka steady bab amek gambo. uhuhu

    ReplyDelete
  2. Cucuk pinggang dia kasi dia melompat!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum PCL

    MUKIN TUKANG AMBIL GAMBAR TU..SERIUS...HE HE

    Wassalam

    ReplyDelete
  4. kalau serius kan pcl,pasti pakcik tak hensem.. hehehhe

    ReplyDelete
  5. huhu..takot la tgk muka serius2 ni

    ReplyDelete
  6. salam. bundo datang buat rondaan.

    ReplyDelete
  7. ...alahai...
    ala ala...lelaki2 macho terakhir malaya....

    ReplyDelete
  8. PCL, bersedia menerima komen 'hujanan cats n dog'...ahahhaha..kalo x paham sms kiter...hihihihi...

    ReplyDelete
  9. pose dgn retis blogger pujaan malaya...fuiyoo !!

    ReplyDelete
  10. akak tak boleh nk buat muka serius bila bergambo dgn GEDEK ni lah PCL...

    ReplyDelete
  11. steadylah! hehehehe..

    ReplyDelete
  12. memang betul.. kita pun kena ikut style uncle nih! jenuh nak try tak dapat la.. bibir ni memang dah auto nak senyum punya.. huhuhu

    ReplyDelete
  13. penat nak pose 'masam' cenggitu kan.. penat menahan nak tersenyum... hehhe..

    ReplyDelete
  14. serius sokmo muke uuncle gedek..tapi tetap ade sinar ..hihih :p

    ReplyDelete
  15. nasib baik yang sorang rambut dah lutur warnanya, kalau tak org kata kembar!

    ReplyDelete
  16. Tak de jodoh nak jumpa PCL dan keluarga :(

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.