Salam Bersambut, Ukhwah Bertaut - Untuk semua..tiadalah rahsia.

Monday, December 19, 2011 PCL 20 Comments

Assalamualaikum wbt.

..kini tiada lagi rahsia..wajah2  maya sudah di alam nyata...(masih blur lagi sebenarnya..) ...perlukan kesinambungan untuk meneruskan ukhuwah  dan rasa tak puas hati  sesetengahnya yang tak berkesempatan di BBB @singgahsana Dato' LF.

gembira tak terkata...semuanya  nampak hepi je..kan!








Blogger KaK LimAh Si SupiR said...






still xleh folo :(
December 19, 2011 1:37 AM

pssst...takpe tak boleh follow ...masukkan dalam bloglist pon dah kira ok la tuh.....UNTUK SEMUAnya.... kekalutan melanda tetapi tetap juga nak bersama dengan anda...



Published with Blogger-droid v2.0.2

20 comments:

  1. InsyaAllah, kita jumpa lagi tahun depan. :)

    ReplyDelete
  2. SALAM,
    PUAS HATI SEMALAM. KITA DAPAT BERBUAL PANJANG. INSYALLAH, KITA BERTEMU LAGI SUPAYA HILANG "BLURR" TU

    ReplyDelete
  3. @luahfikiran: betul tu Dato'...katanya ada sesi 'ngeteh'...calling2 la..

    ReplyDelete
  4. @kakcik: harapan tinggi tuh kakcik, insyaAllah..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. memang seronok dapat join perjumpaan semalam..

    ReplyDelete
  6. PCL, saya 'curik' gambar ni ehh.. :)

    tak dapat nak sembang, sebab 'malu'.. kekekeh... ooo, dapat visit 'bilik puaka' dato` ehhh...

    ReplyDelete
  7. Gambar ctk walau seme mata pandang ke sana...

    ReplyDelete
  8. sahabat (Brunai Darul salamDecember 19, 2011

    orang Berunai kim salam kat pcl....bila nk datang?, jemput la.

    ReplyDelete
  9. bukan setakat kawan je bertambah ni..berat badan pun boleh bertambah jugak..
    ekkek..
    syok jamu mata gambar makan2 kat blog blogger yang pi..

    ReplyDelete
  10. blur sebab tak perasan mana gb ek? heheh.

    saya sampai lambat. pehtu name tag selalu tak lekat. sampailah teringat nak semat dgn pin cucuk tudung saya. tapi saya segan nak taruk muka kat blog... huhuhu~..

    tp kan, loh she fun goreng tuh saya tapau balik tau!

    ReplyDelete
  11. wah.. ni event ape nih pak cik?

    ReplyDelete
  12. kite ada bergambar bersama tau...ingat lagi ke saya ni...

    ReplyDelete
  13. @Hanis Azla: Alhamdulillah betul tu..gumbira sangat.
    @Anaa: boleh je..silakan 'curik'..hehe
    @Pok Amai-Amai: haha , tu memang dibuat ...taktau mana satu nk pandang, banyaknya kamera !

    ReplyDelete
  14. @sahabat (Brunai Darul salam: jauh tuuu..
    @diana: memangg syok , Diana...lg2 tgk tuan rumah LF makan..semua dia balun...
    @gadisBunga: harap dpt memeuaskan hati siapa yg merasa LSF goreng tuh..
    @Cik Gee: ade la..hehe , semua djemput..
    @ainnoraini: owh..ingat2..ade gambarnya kat blog Nyanyisunyi..kan !

    ReplyDelete
  15. Ya, moga2 lepas ni kita bersua lagi andai ada rezeki...mana cukup masa nak beramah mesra semalam kan..hehehe...boleh lah join gath teh tarik kat Shah Alam tu :P

    ReplyDelete
  16. blogger tegar ni :D

    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

    ReplyDelete
  17. PCL...sila luahkan apa yg dok blur2 lagik tuh.. moh kiter sesama kasik 'clear' habeh....hahahhaha... ader sesi ngeteh d shah alam? menariikksss!!..sy baru tau neh..

    ReplyDelete
  18. ramai macam keluarga besar :)

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  19. Apa yang blur lagi?

    Saya konpom pompuan!

    hahahaha

    ReplyDelete
  20. uncle tak pernah rahsia kan wajah!

    hahaha! Seronok jumpa kamu!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.