Salam Bersambut, Ukhuwah Bertaut - Dato' LF sporting lah!

Sunday, December 18, 2011 PCL 28 Comments

pagi sekitar jam 11 lebih, pcl tiba di perkarangan Musollah Ehsan...tengok saja di pintu pagar yang indah itu...telah terpapar 'sign' tanda mengalukan kedatangan setiap tetamu terutamanya para blogger.


mujur tak salah angkut bekalan ke rumah orang lain....pcl sedikit sesat di situ...(tersilap lorong la plak huhu).


Uncle Dato' LF, memang sporting orangnya.....di samping Datin jua pon begitu.


habis semua pelusuk rumah dijelajah dengan izin....eh bukan izin lagi. ..beriringan dengannya..siap pimpin tangan lagi u. ..(terserlah keramahannya). hahaha..bagaikan abang dengan adik...(anguk2), memang betul pon. .kan!


hallamak!...gambar takde sapa nak capture....kalau tidak memang 'A' lah...


akan sambung lagi nanti....


Published with Blogger-droid v2.0.2

28 comments:

  1. sangat cemburu sbb kali ni memang tak sempat untuk hadirkan diri di sana
    rugi sesangatlah

    ReplyDelete
  2. @kasihibu:memang boleh dikatakan rugi gak lah..happening!..sayangnya pcl tak sempat nak beramah dgn semuanya blogger yg hadir...akan ada lg insyaAllah..jgn lupa join k.

    ReplyDelete
  3. Wah cpt sungguh update.. bertemu juga dgn pakcik lie dan keluarga td.. Alhamdulillah.. perjumpaan yg meriah..

    ReplyDelete
  4. CINNAMON PUN ADA TADI..TAPI..PICISAN JE..DR JAUH JE..MALU LA PULAK..

    ReplyDelete
  5. gembira dapat jumpa PCL isteri dan anak2 tadi..Alhamdulillah
    Moga bertemu lagi dilain kali

    ReplyDelete
  6. .....nxt time nak join juga..semuga mamaijat sihat time tu...insyaallah..

    ReplyDelete
  7. SALAM,
    SEKEJAP SANGAT RASANYA KITA BERTEMU TADI .. TETAPI TETAP BERSYUKUR ... HUBUNGAN UKHWAH YG SUDAH TERJALIN INI, KITA SEMARAKKAN LAGI.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dapat jumpa akhirnya PCL dan isteri(jagan marah aaaa komen akak kat entry akak td..pcl malu2 lagi hehehe)...tapi mengapa akak lupa nk snap gambar2 sekitar rumah dato tadi...ish! ruginya.

    ReplyDelete
  9. wahhhhh
    nak baca lagi..
    cepat update pakcik..

    lepas tu tolong ingatkan ayu

    ReplyDelete
  10. @cinnamon.com: iye la tu...dari jauh pn pcl kenal..

    ReplyDelete
  11. @Marina Monroe: sama jgk..moga ukhuwah sentiasa bertaut. ...

    ReplyDelete
  12. @mamaijat: insyaallah, sama2 kita berdoa dan mengharap pada Ilahi.

    ReplyDelete
  13. @luahfikiran: sudah tentu...dengan keizinznNya juga..terima kasih banyak Dato' dan semua yg menjayakan program kita tu.

    ReplyDelete
  14. @nyanyisunyi: biasa2. ..mmg malu pon...haha. ok no problem.

    ReplyDelete
  15. @Citarasa Rinduan:tq juga sbb walau tak turut sama ttp memeriahkan majlis dari sini...tggu!

    ReplyDelete
  16. takde jodoh nak bertemu...sedihnya...

    ReplyDelete
  17. akhir nyer kita bertentangan mata hahahahaha

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.

    Salam kenal PCL. Gembira jmp PCL dgn Mama Diana n anak2 tadi. Ramah orangnya.

    ReplyDelete
  19. saya dah tengok gambar2 yang dalam blog Nyanyisunyi. Memang meriah sekali. Syabas kepada penganjur dan juga kepada semua yang hadir.

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum PCL

    mesra dan meriah

    terima kasih pertemuan tadi

    Wassalam

    ReplyDelete
  21. @Rai: insyaAllah di lain pertemuan..
    @KhaiRin:yes..pcl sekali pandang je dah cam muka anis..
    @Nada Lyana: Senansika Hati..bicara tanpa suara...maaf td angguk je sbb tak jelas kedengarannya...ukhuwah bertaut, insyaallah.

    ReplyDelete
  22. @al-lavendari: Terima kasih AL..teringin nak jumpa Tuan Hj.

    ReplyDelete
  23. seronoknya... kalau x time cuti sekolah mungkin mama boleh join tapi cuti sekolah mama x da kat selangor, jadi org johor balik... isshhh tumpang seronok tengok gambar je lee

    ReplyDelete
  24. tudiaaaaa, PCL kasi pecut... alhamdulillah! dpt jmpa PCL yg 'ramah' di kotak komen 'geng2' kakcik trmasuk 'umah' sy skali. tadi dpt borak ngan mamadiana japs... semoga ketemu lg di alam nyata yea, PCL? amin3... next time bertambah ramah lagik kan?

    ReplyDelete
  25. PCL.. terimakasih hadir sekeluarga dan membawa juadah.

    Kita pun jeles tau, Dato’ salam awak 2,3 kali. Macam anak dia plak. hehehe

    ReplyDelete
  26. seronoknya abg.long...boleh bertemu dan bertentang mata...hihi

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.