SIAPA IZARA AISHAH ?

Sunday, December 04, 2011 Nazlee Ismail 7 Comments



Biodata Izara Aishah,Gambar Izara Aishah

KENAPA SEARCH KEYWORDS NAMA TU....?

BILA AKU BERCERITA TENTANG DIA...?


OK ! NAK SANGAT KLIK JE LINK ATAS TU....HAHA...boleh je kan !



p/s..gara-gara keywords itu , setiap hari ada je yg menyinggah untuk 'menggali' artis pujaan mereka..






"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

7 comments:

  1. suka izara..comel dan ada bakat ;)

    ReplyDelete
  2. Watak dia dalam cite cinta soffiya mmg sgt meluat tp itu bermakna dia blh bw watak dgn baik

    ReplyDelete
  3. hehe.. mesti ada sebut nih.. heh heh.. cer check balik..

    hehee..sy pun ada satu keyword yg buat saya saspen...rupa2nya mmg ada ditulis lam entri saya..

    =]

    ReplyDelete
  4. salam..

    watak yg berkesan tu..

    ReplyDelete
  5. pernah dengar nama, tapi tak kenal orang malah watak lakonannya, almaklum tv asyik rancangan kartun je...kalau watak dalam mickey mouse club house akak kenal...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.