Tak tahan pedas...kuat cemburu weh!

Saturday, December 03, 2011 PCL 10 Comments

haaa....ni bukan pcl yang cakap tapi telah keluar dari mulut mamadiana sendiri.

kisahnya, waktu makan tengahari semalam....ada menu sambal belacan, biasanya ok je makan sambal cmtu sebelum2 ni....lagi pedas lagi menyelerakan, biar meleleh air mata, hidung...erk hingus., nampak cm tak senonoh je, sebenarnya tu la hakikatnya..hsssst...hssssst...tak habis2, tak tau la cmana nak gambarkan...huhu.

tapi betul ke KUAT CEMBURU??........HAHA very de subjektif kan!

ke orang yang membuatnya semakin garang.....grrrrr! !


p/s...hari ni makan tghari kat Salak Tinggi rumah Kak ipar...menu pedas pon taknak cakap pedas...wuhuuu.

"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

10 comments:

  1. ye ke ??? aku tak boleh makan kalo masakannya tak pedas..

    ReplyDelete
  2. saya suka pedas lagi pedas lagi best :)

    ReplyDelete
  3. lagi pedas lagi best...:>

    ReplyDelete
  4. pedas malatop..tapi xelok sngat mkn pedas..yg terlalu pedas...

    ReplyDelete
  5. mawa tahan pedas..tp,,kuat cemburu jugak..HAHA

    ReplyDelete
  6. hany tak thn pedas. hehe tak sure la kuat cemburu tak. huhuhu

    ReplyDelete
  7. Dh lama menetap di jhr, dh biasa makan pedas

    ReplyDelete
  8. eemmmm...mana ada, dengarlah cakap orang tuuuu....ahahaaa

    ReplyDelete
  9. kalau tak pedas tak best la makan... kan pakciklie...! tapi deno suka makan cili api yang sebijik2 tu, tak makan sambal belacan coz deno tak bleh makan belacan la... heee :)

    ReplyDelete
  10. mmg betul...pedas tu pembuka selera.umah ratu mmg kena ada stok sambal belacan dlm fridge.sng kalau malas masak..goreng telur mkn nasi panas2 ngan sambal blacan pun dah terangkat.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.