Teka makan..? Lepas ni kosongkan perut sampai esok tengahari di BANDAR BARU BANGI!

Saturday, December 17, 2011 PCL 7 Comments

....hoho, wallawey! saja nak uji mata...dah boring sangat pepagi ni takde benda nak buat....


bukannya uji rashid tau! ...cer teka pcl makan apa tu pagi ni sampai licin?


esok dah tau la aktiviti ukhuwah...ingat tu, PERTEMUAN BLOGGER DI MUSOLLAH EHSAN BANDAR BARU BANGI!


kita jumpa di sana, insya-Allah.


Published with Blogger-droid v2.0.2

7 comments:

  1. cam roti canai telur jer.....he3

    ReplyDelete
  2. Sarapan di kedai mamak ya?

    InsyaAllah, esok kita jumpa di BBB. :)

    ReplyDelete
  3. roti canai..ngan kuah kari,dal,ngan kuah sambal..huhu tul x pcl?sedap tu..best ek perjmpaan blogger..jauh nak join

    ReplyDelete
  4. Salam PCL,

    hehehehe selalu nengok org makan dan tahu itu roti puri tapi tak pernah terbuka hati utk order dan makan. Mungkin lain kali ke mamak saya cuba..

    ReplyDelete
  5. nampak macam sisa murtabak je

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.