Tolong Beri Nasihat Pada Pemandu Ini...!

Wednesday, December 07, 2011 PCL 14 Comments

Wordless Wednesday..lah kiranya,

uik.. .. drive and take picture :p

p/s : khusus untuk pengguna jalan raya .





"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

14 comments:

  1. Kakcik tidak melakukan kesalahan bila mengambil gambar sewaktu kereta sedang bergerak, sebabnya - bukan kakcik yang memandu. :)

    ReplyDelete
  2. @kakcik: kena contohi cm Kakcik kita ni...jgn 'gila kuasa'.

    ReplyDelete
  3. err sambil memandu ambil gambar? dalam hujan plak tue.. bahaya2...

    ReplyDelete
  4. me pun ada buat..tp bkn hari ujan la...bhayaaaaa

    ReplyDelete
  5. kat KL nie bru jer ujan...sejuk sgt...tgn pun cam keras semcm nk menaip pun susah

    ReplyDelete
  6. Siaplah pemandunya itu ye. Kalau bukan PCL mesti Mama D.

    Kakak pun kadang buat juga hihi...

    ReplyDelete
  7. disebabkan aina driver diri sendiri so sellau jugak buat cam gitu. sejak berblog nih lagi selalu...

    bila menggunakan khidmat driver dia pun tertanya2 apalah yg mem aku buat nih asyik2 ambik gambar je...gila gambar ke hapa...:)

    ReplyDelete
  8. Tgh memandu ke? Jgn! Bhy tau!

    ReplyDelete
  9. habat..
    pro je boleh buat..heheh

    ReplyDelete
  10. bhye

    melibatkan org len lg parah

    ReplyDelete
  11. Gambar cantik! Teruskan selalu selalu. hahaha

    ReplyDelete
  12. @azieazah:...aik ! hrp jgn terpengaruh...

    ReplyDelete
  13. abg long ke yang ambik gambar tu...ihsss.....lain kali jangan buat lagi..kalau nak ambil pun ambillah gambar awek cun ke...seksi ke..padanlahhh...ahahhaaa

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.