Kalau nak cari sesuatu tu jangan sampai melalaikan ..

Monday, October 31, 2011 PCL 6 Comments

....balik keja terus pi pasar malam...tau apa yang aku cari !!,..ni dia..



walaupon hujan tapi orang tetap masih ramai lagi...ehh kekadang tu ada yang 'rghalit' sampai dah masuk waktu maghrib masih duk membeli belah lagi...kalu ikutkan sepatutnya..'belah' la dari situ...balik rumah, wahai isteri.. janganlah libatkan suami anda supaya terpengaruh dengan nafsu membeli tu...

dah beli apa yang dihajatkan, cepat2 berlalu pergi...

okeh berbalik pada cerita masalodeh tu..dulu pon aku penah buat entri ni...

tapi kat mana-mana pon boleh jumpa yang sedap2..cumanya kena pi cari ja..jumpa la tu nanti ni.

...INGAT ! kalau nak cari sesuatu tu jangan sampai melalaikan waktu2 yang sepatutnya wajib bagi kita untuk dilaksanakan.

salam.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

6 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Proses Mengenali dan Dikenali...semoga ukhuwah membawa berkat.

Monday, October 31, 2011 PCL 11 Comments

Assalamualaikum rakan bloggers semua...

...sebenarnya hajat di hati nak berjumpa anda semua di perjumpaan tersebut:

PERJUMPAAN BLOGGER, AHAD 18 DISEMBER 2011, DI BANDAR BARU BANGI, SELANGOR.

.
pic dari blog Luah Fikiran

....tapi takut terasa janggal plak nanti...sebabnya saya tak kenal sangat bloger2, lagi pon perjumpaan yang pertama hari tu kat rumah blogger Kakcikseroja , saya dan family tak dapat join...

..perjumpaan kali ni dah tak jauh pon tempatnya dengan kediaman saya..rasanya ralat juga kalau tidak hadir bersama..so, sekarang ni saya sedang dalam proses mengenali anda ...kalau saya follow anda tu maknananya saya nak saling mengenali la tu...membina ukhuwah.

ok, sapa2 nak join perjumpaan tersebut boleh la isi borang kehadiran, sila lawat ke blog LF atau Kakcikseroja.

"Sahabat yang baik adalah sahabat yang selalu mengingatkan kita kepada Allah…
Hari ini bersahabat, esok kita bersahabat dan selamanya kita bersahabat..
Jika hari esok diri ini tiada lagi di dunia ini…
Kutetap mengharapkan kita bersahabat…
Diri ini mengharapkan kita sama-sama selamat sampai ke sana.."-ukhuwah

salam ukhuwah.

p/s...PCL dalam proses mengenali dan dikenali...eeeyceh ! skema sikit hehehe.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

11 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Genk! Saya Blogger Gila...

Saturday, October 29, 2011 Nazlee Ismail 9 Comments

...emmm, nak gila-gila sekejap boleh !

tensi keja sampai petang...baru habis ! ..layan blog sat ja..ala nak join segmen dari Genk ni...

bak kata ..


Fatin Mraz said... [Reply to comment]kan dah kata.. blogging ni mcm terapi gaks.. ;P
October 29, 2011 5:12 PM



ok, klik link/baner di bawah untuk join..masih ada masa lagi sampai 30.10.2011 jam 2.00 ptg.





Selain dari blogging...aku ni giler




tapi sekadar hiasan je..'kaki pancing' pantang nampak lopak air...hahah..LOL!


..memancing bersama keluarga...megisi masa2 hujung minggu bersama keluarga tersayang, sebab dorang pon mempunyai minat yang sama gak.

ok lah..bai2..cau dulu.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

9 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

USHAR BLOG...LAYAN BLOG..memang aku suka...

Saturday, October 29, 2011 Nazlee Ismail 12 Comments

...lambatnya !...bosannya menunggu orang ni !! kalau selesai cepat boleh balik awal...aiiya! janji tak tepati, macamnilah...buat spoil jer kontraktor ni huh!!.



salam , ehh korang cuti2...libur2 ehhh, syoknyerr !!!

...PCL kena keja la beb!... orang gomen pon keje ehh hari minggu..nape tak cukup duit ke??

hahaa, korang sila jangan berfikiran macam tu ye...kita datang keja ni adalah tanggungjawab tau !

..tapi kalau dah menunggu lama, xde benda nak buat ...ini je yang aku suka...USHAR BLOG !

kalau orang lain mungkin dah update status dalam Fb....hehe , aku tak suka sangat layan Fb tu..

USHAR BLOG...LAYAN BLOG..memang aku suka...

kekadang tu ada suara2 sayup2 kedengaran...".weiiii! tak boringgg kerrrr... ngadap itu jer!!!! "

lantak lah...kan BLOGGERS !


ok, sambung keja meh...bai2.

p/s : eh..mamadiana join segmen la (SINI)..ada masa aku pon nak join!



"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

12 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Segmen : Jom Gegar Dunia Blogger.

Friday, October 28, 2011 Nazlee Ismail 4 Comments

..woot..woot !, nak gegar-gegar bagai guruh di langit...almaklumlah musim hujan skrg ni...



http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-gegar-dunia-blogger.html
meh ler reramai join (klik link penganjur)...sampai malam ni 28/10/2011 jam 11.00

ok bai2.

..





"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

4 Comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.