Ally Iskandar Dan Farah Lee Bakal Bersatu.

Sunday, January 15, 2012 PCL 7 Comments

Assalanmualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

Sumber : Harian Metro



Pengacara popular, Ally Iskandar, 36, bakal menamatkan zaman bujangnya bersama gadis pilihan keluarganya, Farah Lee, 23, pada 20 Januari ini.

Menurut Ally, majlis pernikahan mereka akan diadakan di rumah Farah yang terletak di Kampung Atas Tol, Terengganu.
“Majlis ini akan diadakan secara kecil-kecilan. Ia hanya dihadiri sanak-saudara dan teman rapat sahaja. Bagaimanapun, pihak saya masih belum menentukan sebarang majlis sebelah lelaki,” katanya yang berkenalan dengan Farah selama hampir empat bulan...(klik pada tajuk untuk berita lanjut).


p/s :  dulu aku minat dia....dia pon minat aku gak, sebab tu pakai t-shirt sama..haha.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

7 comments:

  1. cam kenal je tshirt tu??? aritu ade nmpak sorang bangla tu pakai..tp konpem x ori nye..( hehe ni kisah benar tau )..no offense pls

    ReplyDelete
  2. Ally Iskandar ni selalu menjadi perhatian para remaja termasuk anak-anak dara Kak Azie yg selalu tanya, “Bila ler Ally ni nak kahwin?’ hehehehe

    Semoga jodoh dimakbulkan. Untung dapat anak dara comey tuhhh....

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah..moga bahagia..manis farah nie..suke baca blog die..
    http://farahinlee.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah sesuai benar

    ReplyDelete
  5. Comel bakal isterinya...
    Ally pun comel walaupun berumur...

    ReplyDelete
  6. mintak2 jodoh diaorang ni berkekalan..amin

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.