Any idea..please ??

Friday, January 27, 2012 PCL 10 Comments


Lokasi : Pasaraya Megah @ Banting, Selangor.

...sedang berkira kira nak beli apa untuk buat lauk esok hari..

pernah anda terfikir?.. memikir atau  pening lalat sekejap (walau tak nampak sekor lalat pun di sini) dengan sekeliling yang penuh dengan longgokan ikan dan sayuran..

tak tau nak buat makan  lauk apa...haduiyaii !!
(eh..cm kita plak yg nak masak..heee)

any idea ??

Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

  1. ikut gerak hati...mana ikan yang paling handsome kat situ,ambik yang tu...hehe :P

    ReplyDelete
  2. yatie tak pernah fikir, semuanya suami yg urus hahaha..cuma dia bawa balik, yatie masak je..

    ReplyDelete
  3. ikan bilis pon oke..hehe

    ReplyDelete
  4. sy makan je apa yg ada...janji kenyang...hee~

    ReplyDelete
  5. heee...pcl pening nak beli apa?mcm tu la kami suri2 hati kat umah, kdg2 x do idea nak masak..

    **walaupun x da suami, kdg2 pening nak masak apa la kat abah..hehe

    ReplyDelete
  6. adeh la, beli je pa pe yg ada depan mata, mkin fikir, makin tak terbeli. hehe

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum PCL...wah pening yer memikirkn nak masak lauk apa jom2 kita singgah "Dapur Tanpa Sempadan" pasti dapat idea dari blog tu...:)

    ReplyDelete
  8. khamis aritu akak pegi pasar malam...ikan2nya semua hampir2 sakit mata..sebab tk mau sakit hati akak beli daging dn ayam jer...

    agaknya dh nak masak kot jadi tk sempatlah nk bagi idea,

    ReplyDelete
  9. pcl beli ayam..leh masak macam2..huhu..salam sabtu pcl

    ReplyDelete
  10. kalau kat umah deno, senang je... kalau xde idea nak masak apa, abah buat sandwich sardin... abah letak bawang, perah asam limau then letak cili api dalm 10 bijik, potong kecik2 pastu gaul... memang kenyang lepas makan 4 slice roti sandwich! :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.