Banyak Tanya!

Sunday, January 22, 2012 PCL 6 Comments

pcl : Dik, telur sepapan berapa?

Penjual : telur ayam atau telur itik?

pcl : telur ayam.

Penjual : Telur ayam biasa atau telur ayam kampung?

pcl : Ayam biasa je lah.

Penjual : Yang biasa tu tempatan atau import?

pcl : Yang tempatan.

Penjual : Yang tempatan mahu dari sini,  Ipoh atau Alor Setar punya?

pcl : Yang Banting punya lah...( nada cm kesal je...memang! )

Penjual : owh, Banting punya supply dari Kancung...mahu Kancung Darat,  Laut atau Bengkok?

(pcl dah mula panaszzz. !!!)

pcl : adik ni nak jual ke nak bawa saya bersiar siar makan hangin! ..

Penjual : Maaf bang.....saya jual burger kat depan tu je, kebetulan tuan kedai ni keluar jap dan minta tolong saya 'layankan' pelanggan dia sampai dia datang balik.

pcl : takpe lah dik..(memang jadi bahan entri aku la jap lagi...telur lagi).

p/s. ..:-P


Published with Blogger-droid v2.0.3

6 comments:

  1. hehehehe patut pun.. sabo jela.. kalau Queen mmg dah lama kena tu... dia tny soalan ke2 je confirm Queen dah bersuara..

    ReplyDelete
  2. hahaha.macam kelakar jer yang ganti sekejap tu...memang betul2 layan dah ni,ehehe...;p

    ReplyDelete
  3. hahah,, banyak songeh eeh.. huu.. org nk beli pun tnya bnykk. haha


    jom renung2 sekejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

    ReplyDelete
  4. memang sangat mesra pelanggan tu
    haha

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum PCL

    berapa banyak pilihan daaaaa

    ReplyDelete
  6. hihihi....betul2 amanah lah 'penjual burger' tu...di'layan'nya bgus2 customer 'penjual telur' tu yek...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.