BR1M - menguji kesabaran orang yang benar-benar sabar..

Monday, January 16, 2012 PCL 11 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

..bermula sejak jam 9am tadi...ramai yang dah bersedia untuk mengetahui status permohonan mereka melalui perkhidmatan yang telah disediakan..

CARA MENYEMAK STATUS PERMOHONAN BR1M:Pemohon boleh membuat semakan dengan mendail no di bawah ini bermula 16 januari 2012 jam 9:00 pagi hingga 5:00 petang.talian hotline ini akan beroperasi setiap hari berkerja sehingga tamat tempoh selama 2 bulan seperti yang dirancangkan.talian hotline:1-800-222-500/1-300-88-3010


...tapi sekarang ini talian terlalu sibuk...

"maaf ! semua talian kami sedang sibuk, sila cuba sebentar lagi.."


 kepada mereka yang berkenaan tu bersabarlah ye......ini lah masanya untuk menguji kesabaran orang yang benar-benar sabar...

p/s : pesanan dari hati ke hati....jangan ada yang hentak gangang telefon sampai pecah plak nanti, atau tekan keypad henfon sampai terkeluar...aduss! lain pulak jadinya...huhu.

TAHNIAH KEPADA YANG BERJAYA, berjaya menghubungi LHDN dan berjaya mendapat bantuan RM500.



 "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

11 comments:

  1. SALAM,
    Hendak tapi tak boleh ... tak tahu kalau PCL boleh tolong !

    ReplyDelete
  2. kami tak layak..hehe..

    ReplyDelete
  3. err tak check lagi...=='

    ReplyDelete
  4. SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN... BUKAN SEDIKIT YANG MINTA. RAMAII.... YANG TAK LAYAK PUN MINTA SAMA, LAGILAH BANYAK KERJA NAK DISEMAKNYA...

    ReplyDelete
  5. tak layak..huhu..(tak mintak pun ^^ )

    ReplyDelete
  6. kalau ikut kan semua orang nak duit tu..kan??tapi sabar je la kalau tak dapat atau tak layak..tak pe2..nak raya cina ni biasanya kami dapat angpau berganda..heheh..jadi tak dapat 5oo dapat angpau pun syukur la..:)

    ReplyDelete
  7. paling senang tunggu jelah. dapat tak dapat itu bergantung pd rezeki kita... kalau ada rezeki adalah.. xpyh susah payah nak menyusahkan diri.. jgn hny 500 ringgit je kita naik darah... hehehe

    ReplyDelete
  8. siapa black list...tok sah mimpilah

    ReplyDelete
  9. sabar la......masih ada masa 2 bln lagi kan..???

    ReplyDelete
  10. Ada tak yag masih dapat walau melebihi paras pendapatan yg diberikan...

    ReplyDelete
  11. akak tk dan nak call pun lagi..pulak tu talian telepon kat opis buat hal..ni gara2 talian terlalu hot sampai rosak...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.