Dail 1-800-222-500 !!

Tuesday, January 31, 2012 PCL 13 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

"All line are busy, please try later...Semua talian sedang sibuk, sila cuba sebentar lagi"

...lenguh dah  jejari tak berapa runcing nih.. ...dari pukul 9 pagi tadi lagi..
mak mertua pesan suruh semak status permohonan dia.."Bantuan Rakyat 1 Malaysia BR1M'...

"orang lain dah dapat baucer...awat mak tak dapat lagi tahhh.. lie tolong mak satt !!"





p/s : buat dengan ikhlas ye.. wahai menantu  ....:P



  "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

13 comments:

  1. assalamualaikum PCL... boleh call rupanya yer kalau kita nak tanya statusnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole la !..bole lenguh jari gak..haha.

      Delete
  2. Ada yg kata tunggu dapat surat dan claim di JHDN. Kakak tak tahulah PCL... kakak rasa kalau nak line clear tunggu org dah beransur habis ambil duit kot PCL:)

    ReplyDelete
  3. Slm PCL..
    hhehehe..jdlah menantu yg disyangi mertua..hehhehe;)

    ReplyDelete
  4. sabar sikit noh..dpt tu nnti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 kali dapat call masuk, tp tak dijawab !!..pegi minum ke dorang tu ??

      Delete
    2. diorg lenguh tgn nk angkt fon la tuh^^

      Delete
  5. sabarrr.......talian 1..tp berjuta yg call.

    ReplyDelete
  6. cuba lagi jgn putus asa..pcl..moga berjaya lah...

    ReplyDelete
  7. hehehehe bykkan bersabar ye.. line mmg sedang bz krg ni sbb ramai yg nak tahu status permohonan..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. mana de online..semuanya hotline jer.

      Delete
  9. mesti ramai yang call..tu line bz je...hee~

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.