Jemputan : Ceramah Oleh Ustaz Muhammad Kazim Elias Al Hafiz (24/1/2012)

Tuesday, January 17, 2012 PCL 8 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

dipajangkan entri jemputan ini dari blogger FatihaNur :

JEMPUTAN MENGHADIRI CERAMAH YANG DISAMPAIKAN OLEH
YANG BERBAHAGIA USTAZ MUHAMMAD KAZIM ELIAS AL HAFIZ
 

TEMPAT : PADANG BOLA TAMAN SUNGAI LALANG (
BERDEKATAN SURAU AL HIDAYAH, TAMAN
SUNGAI LALANG )
 
TARIKH : 24 JANUARI 2012
MASA : SELEPAS SOLAT ISYA' ( 9 malam )

- Kutipan derma akan dilancarkan untuk pembangunan surau
Al-Hidayah akan dilancarkan
- Sesiapa berhajat untuk menderma atau membeli bahagian tanah
wakaf untuk pembinaan MAAHAD TAHFIZ MANJOI PERAK
juga dialu2 kan..
- Moga dgn kehadiran jemaah yg ramai bagi memeriahkan majlis
akan dibayar dgn rahmat dan balasan dari Allah SWT...

Ustaz Muhammad Kazim Elias Al Hafiz



p/s : PCL boleh balik rumah ibu mertua...jika ada kelapangan , insyaAllah.




 "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

8 comments:

  1. kat mane nih PCL..??;)
    best sbnarnye dgr ceramah nih..tp tgk penceramah la..klu yg bosan..bosan jg.hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Sg Lalang Sg Petani..detai ada kat atas tu..

      Delete
  2. dah lama x dgr ceramah mcm ni.. kat tempat open...

    ReplyDelete
  3. saye suke ceramah ustaz kazim..1st dgr ceramah die bile die d jemput dtg opis untuk perasmian opis..best sgt..pastu tak sbr2 nak tgk lagi..pastu tadi dapat emel dr management, die akan datang lagi bg ceramah kat opis..esok..x sabar!!!;) die mmg best.

    ReplyDelete
  4. terima kasih PCL utk ni..moga ALLAH yang membayar segalanya..amin

    ReplyDelete
  5. sekadar memanjangkan. amin ..amin.

    ReplyDelete
  6. mak ai jauh nyer...
    kalu dkt2 mau gak sy dtg

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.