Kena tambah ilmu cara potong timun nih bang ...potong nipis-nipis buat kelopak bunga

Saturday, January 14, 2012 PCL 7 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

hari.Sabtu santai di rumahku syurgaku....bagus juga kalau merajinkan diri menambah ilmu. .pagi tadi dapat komen dari mamadiana ......

"kena tambah ilmu cara potong timun nih bang ...potong nipis-nipis buat kelopak bunga.. !"

ingatkan dia nak turunkan ilmu...tapi, search by google je katanya....lagi mudah , lagi senang..siap video lagi
dengar cam senang je nak buat tapi kena belajar ....

okeh , dah dapat melalui youtube tadi...nak share dengan korang yang berminat...hehe.




p/s : ..terasa diriku begitu bermakna...


 "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

7 comments:

  1. saya ptg timun sesuka ati je..hahaa...cantik bunga kaler ijau dr timun..;)

    ReplyDelete
  2. kena banyak kan latihan ni..:)

    ReplyDelete
  3. kretif tol...if ai yg wat ni mesti jd kereta timun..haha

    ReplyDelete
  4. wah.. dah ada ilmu ni.. nnt2 boleh hias pinggan dgn bunga timun ni.. terima kasih ye berkongsi.. kelaslah idea mamadiana tu..

    ReplyDelete
  5. slh teknik mau jari jd bunga....hehehe

    ReplyDelete
  6. kena bertambah rajinlah kalo nak potong timun berbunga ni PCL... sya ni kalo bole semua nk cepat...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.