Kenali Blogger Cinnamon.com

Sunday, January 08, 2012 PCL 11 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !


Cinnamon.com, beliau adalah adik kepada bonda saya (my Auntie lah ni heheh.. )


http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/


Blogger yang sangat perihatin dengan pendidikan keluarganya,Blogger yang sering memberi nasihat kepada pembaca blognyanya sendiri,Blogger yang sangat meminat dalam bidang masakan dan sering berkongsi resipi masakannya,Blogger yang sedang berjinak-jinak dengan dunia perniagaan sendiri.

bukan PCL nak memuji saudara sendiri, tapi hakikatnya memang benar apa yang dinyatakan...silakan berkunjung ke blog beliau untuk lebih mengenalinya...silakan.




 "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

11 comments:

  1. la....your aunti rupanya...selalu gak komen, dan dia pun selalu singgah blog saya...memang best, selalu dapat tazkirah percuma kt blog dia...

    ReplyDelete
  2. btul tuh, smua perbuatan mesti ikhlas, baru la dpt berkat, kan kan kan!!!


    feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. buka2 pc ada kita pula kat sini..tq ye pcl..segan la pulak..


    sekadar di pinggiran aje ni..tumpang2 alam maya..

    ReplyDelete
  4. wow, makcik pun blogger! best! dah boleh buat mini gathering blogger bila jumpa makcik! hehehe

    ReplyDelete
  5. Alololorhh cuwitnyer promote brog sedara...haha...kk,sudah tulis kat address page. :D

    ReplyDelete
  6. oh makcik pcl ropenye..slalu singgah blog dia..byk nasihat

    ReplyDelete
  7. Saya ada jugak dtg ke blog dia.... Dah lama follow dia... Dia memang berilmu bila menulis...

    ReplyDelete
  8. errrr.. mmg dah berblogging sekian lama dgn dia.. kalo PCl panggil dia auntie maknanya Queen punn kenal panggil auntie la.. hehehe selama ni panggil akak jer... huhuhu tp Queen mmg suka membaca di blog beliau pasti ada ilmu yg amat berguna slps membaca...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.