Menunggu Giliran..

Thursday, January 19, 2012 PCL 5 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !


SKT (Sasaran Kerja Tahunan)...orang keja gomen mesti tau punya lah pasal nih..



kat sini takda budaya 'bodek'...

aku menunggu untuk dinilai...harap sukses hendaknya..

p/s : pegawai yang dinilai mempunyai kebolehan dengan latihan mampu melaksanakan tugas lebih mencabar untuk tahun akan datang.



 "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

5 comments:

  1. malangnya orang lebih suka menilai 'bodek' dari kerja....

    haha

    ReplyDelete
  2. kat tempat keja saya pun xde bodek2 yer.. semua based on performance..

    ReplyDelete
  3. actually budaya bodek ni menyimpang sikit pandangan masyarakat towards that act.kalau bodk yang melampau,tu memanglah.
    tapi budaya bodek ni sebenarnya lahir daripada orang yang ada inisiatif nak berjaya dan competitive dan dorang tau nak leverage siapa in order untuk pergi maju ke depan.
    bergantunglah,tapi aku support jer budaya budak yang disupport kuat oleh hasil keje at the end of the day.

    ReplyDelete
  4. Berkerjaya dalam keikhlasan yer PCL..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.