Money Drop Online by Hanis Umairah

Sunday, January 08, 2012 PCL 12 Comments


...ini dia anakku yang sangat meminati rancangan online seperti ini, sanggup membuat kerja dan ulangkaji pelajarannya awal awal sebab nak menguji minda di sini.

harap mindanya berkembang dengan cara ini, mungkin ada baiknya dari melayan fb dan seumpama lainnya yang tak berapa berfaedah buat mereka.

kami mahukan yang terbaik buat mereka...

wajarkah sebegini  , apa pendapat anda ??

p/s : sedang bersiaran di kaca tv chanel 104 Astro (masa entri dipublish)

Published with Blogger-droid v2.0.2

12 comments:

  1. kalo game mcm ni ok kot utk budak2.. game ni ade x yg boleh download? boleh bg adik main kt uma nnt ;)

    ReplyDelete
  2. akhirnya pada soalan ke 7, adik tak bernasib baik..gagal, kerana soalanya tersebut berkenaan kelab bola sepak luar negara yg di minati oleh Dato Joney Fernandes..habis 1 juta.

    ReplyDelete
  3. as 4 me this is good for anak2 mengembangkan minda.. begitu juga permainan lain yg dpt menguji minda spt sudoku dll...

    ReplyDelete
  4. dengan bimbingan yang baik,wajar. :)

    ReplyDelete
  5. bagus jugakkannn...dpt menguji minda anak2...

    ReplyDelete
  6. adik cepat sangat....exited. x sempat abhnya nk bg jwpan...

    ReplyDelete
  7. kalau ikut peredaran tak salah PCL..
    namanya seakan anak ayu Nur Umairah..

    ReplyDelete
  8. KALAU MENGUJI MINDA DI MONEY DROP, KIRA OKEYLAH TU.. BOLEH MENAMBAH ILMU PENGETAHUAN, WALAUPUN TIDAK SEBANYAK MANA..

    ReplyDelete
  9. kazen2 saya yg sekolah rendah pun suka money drop ni..huhu

    ReplyDelete
  10. da follow pak cik lie.. 1472.. http://sharedailydiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. kalu utk pengembangan minda..it's ok

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.