NOTIS : Perkhidmatan SHOUTBOX Telah Ditamatkan Di Sini.

Sunday, January 01, 2012 PCL 16 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

NOTIS :  Perkhidmatan SHOUTBOX Telah Ditamatkan Di Sini....harap maklum.



SHOUTBOX/MIX


Peranannya di dalam blog ini adalah sangat memuaskan hati, namun bagi saya sebagai admin terpaksa mengambil keputusan drastik untuk memberhentikan perkhidmatan tersebut serta merta mulai dari sekarang!



Atas sebab-sebab berikut saya berbuat demikian :

1. Mohon pengunjung yang datang menyinggah walau seketika dan berhasrat meninggalkan jejak supaya menggunakan ruangan komen yang tersedia di bawah setiap entri post.

2. Kemesraan antara pengunjung dengan pemilik blog akan terbina dan saling memberikan komen dan juga pendapat demi kemajuan dan semangat berblog.

3. Kegagalan pemilik blog untuk menjejak balas menyebabkan rasa tidak puas hati sesetengah pengunjung.

4. Widget yang berlebihan akan melambatkan loading blog ini .

Maaf kan saya kepada mereka yang sangat memerlukan perkhidmatan Shoutbox di sini.

Saya hargai kunjungan anda yang setia dan berharap ingin berukhuwah dengan cara yang lebih sihat...insyaAllah..

Terima Kasih http://www.shoutmix.com.


  "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

16 comments:

  1. kat blog aie dah lama berhentikan,sebab aie suka kalau ada orang komen..boleh berkongsi idea dan pendapat...^^

    ReplyDelete
  2. akak baru tukar ke cbox..rasa mcm tk lengkap je kalau tk de shoutbox ni..

    ada blogger malas nk komen just singgah kt sbox..apa2 pun terpulang kepada hak masing2..janji kita menulis...

    ReplyDelete
  3. Salam,
    LF tak pernah gunakan gadget ini ..jadi tak jadi hal lah .... nanti kita jumpa dlm masa terdekat

    ReplyDelete
  4. mACAM HILANG SERI KALAU KOTAK JERIT TU XDE.. xpe tinggal jejak kat sini jek

    ReplyDelete
  5. sy xpenah gunaa kotakjerit ni...
    slmt thn br buat PCL sekeluarga!

    ReplyDelete
  6. @aiEz:sekepala kita...tq aiez.

    ReplyDelete
  7. @nyanyisunyi:takpa
    ah lagu mana pon kak...blogging mau ikhlas..

    ReplyDelete
  8. @luahfikiran:insyaallh sentiasa menantikan peluang tuk jumpa2.

    ReplyDelete
  9. @Citra NaniZam:terima kasih komen di sini..

    ReplyDelete
  10. @KhaiRin:ok selamattt.insyaallah.

    ReplyDelete
  11. Selamat Tahun Baru 2012

    Dulu pernah ckLah guna...tapi, terlalu banyak orang letak iklan di situ..

    ReplyDelete
  12. tukar dah yg lain atas permintaan ...

    ReplyDelete
  13. betul2.ratu pun skang byk dah widget yg dah remove.buat berat blog je nanti...:)

    ReplyDelete
  14. setuju. biarlah org mendapatilmu dari blog kita, bukan sekadar lalu je..

    ReplyDelete
  15. setuju. biarlah org mendapatilmu dari blog kita, bukan sekadar lalu je..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.