Permintaan Nur Amalina.

Wednesday, January 04, 2012 PCL 18 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

untuk dikongsikan bersama pembaca di blog ini..





kita mendoakan semoga beliau sadar dan mahu berubah ke arah kebaikan bagi dirinya, keluarga dan rakyat Malaysia khususnya yang menyanjungi beliau suatu ketika dulu.

"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih singgah di sini"

Published with Blogger-droid v2.0.2 by PCL

18 comments:

  1. SEMOGA DIA DAPAT BERUBAH...

    ReplyDelete
  2. ada tengok video ni dekat blog hiburan,kebanyakkan yg komen banyak yg caci dan keji...=='

    ReplyDelete
  3. ada blogger yg dah memenuhi permintaan Amalina iaitu blog 'Cerita Ribut'...tahniah.

    ReplyDelete
  4. kpd kita semua x elok nak mencerca atau menghina org kerana diri kita sendiri blm tentu semenggah peranginya.. kdg2 bila mengata org cepat saja tp kita lupa mungkin ada dikalangan kaum kerabat saudara mara kita juga yg telah terlalai jauh dengan kehidupan sosial zaman skrg.. bkn saja diluar negara malah di negara kita sendiri pun dah byk masalah sosial sebegini.. apa yg sepatutnya kita lakukan adalah mendoakan semoga suatu hari nnt mereka ini akan berubah menjadi lebih baik.. bkn dengan mengutuk, mengata dsbgnya...

    ReplyDelete
  5. amin........................

    PS: slang y tak tahan tu..

    ReplyDelete
  6. hanya doakan yang baik2 utk dia...

    ReplyDelete
  7. sesungguh ALLAH tengah uji dia...doa sama2 agar dia kembali ke jalan yang direhdai...insyaAllah dia mampu hadapi semua itu sebab itu Allah uji dia...

    ReplyDelete
  8. terima kasih PCL....tp bukan pujian yg BK mintak...juz kita same2 hormati permintaan dia....

    ReplyDelete
  9. Salam,
    LF tak ikuti perkembangan gadis berkenaan ini .. apapun, LF mendoakan perubahan yg terbaik berlaku

    ReplyDelete
  10. jgn kita lebih lebih nak judge org sedangkan diri sendiri xdicerminkan terlebih dahulu. :)

    ReplyDelete
  11. moga semua org jadik baik..amin
    :D

    ReplyDelete
  12. moga amalina tabah menerima ujian ini. inshaallah. jangan dikeji dan dicaci, sedang sendiri yang keji.

    ReplyDelete
  13. hrp amalina tidak berubah.

    ReplyDelete
  14. ye la org sibuk je ckp pasl dia..dia dpt phala kita pula yg dpt dosa..


    pun tak pernah mengikuti pasal dia..

    ReplyDelete
  15. Memang betul Amalina dan ibunya sedang diuji Allah ketika ini. Syukur Allah masih sayang dan pedulikan dia. Kalau Allah tak peduli dan buat tak tahu je, lagi haruuuu.

    ReplyDelete
  16. Sy tak pnh sanjung die. Dan sy tak pula mengeji jln yg die pilih. Cuma 1, saya doakan yg terbaik utk die dan semoga segala urusannya dipermudahkan Allah!

    ReplyDelete
  17. kita doakan yg terbaik utk dia...hrp2 berubahlah yer

    ReplyDelete
  18. baru tau dia dah buka tudung ke..

    kejutan budaya agaknya

    semoga dia berubah..muda lagikan

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.