Tambah 1Jam Lagi...adakah cukup ?

Thursday, January 05, 2012 PCL 15 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

...emm..malam ni kita makan2 kat  sini, itu pun kalau jumpa la tempat seperti apa yang tertera di  papan iklan nih..

sumber ...tidak diberitahu di mana ?

p/s : tak pernah cukup dengan yang ada....diberi 24 jam sehari , mau tambah lagi 1 jam..

ini menunjukkan apa sebenarnya ya ?? (ngomong indon ..haha).


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

15 comments:

  1. undermining all possible logic!

    ReplyDelete
  2. ni restaurant yg kat lumut tu ke???

    ReplyDelete
  3. WAH.. TERBAIK IDEA.. LEPAS NI ADA BUAT KEDAI 25 JAM, 26 JAM BLA.. BLA.. BLA..

    ReplyDelete
  4. wow, mane dpt lagi 1jam tu. extra 1jam byk tu masa dia brtambah...seronok, org lain dpt 24jam jer ;)

    ReplyDelete
  5. Sekadar gimik perniagaan hehe..

    Baru pas review alexa..tq

    ReplyDelete
  6. yupp gimik perniagaan dan cara kreatif untuk promote perniagaan dia tuw.. tentu orang tertarik bila lain dr yg lain ..

    ReplyDelete
  7. baru pas review alexa.. trus follow sekali ni huh

    ReplyDelete
  8. rasa dh lain mcm kalo lain dr kebiasaan..kalo tmbh sejam tu nk tmbh wktu siang ke mlm?? hehe

    ReplyDelete
  9. @hyazz: ada kelainan sbg tarikan..logiknya?..
    @Mr.Clive: maybe somewhere...
    @FatihaNur: ade? ye la kot...
    @mamaijat: hebat pada penampilan luaran, pasti dalamnya lebih lagi..

    ReplyDelete
  10. @fairus: idea kreatif selalu tak masuk akal...
    @mzhany: haha, tu yg jadi daya penariknya..
    @Elih Japahar: Terima kasih review..akn disusuli..
    @aimaniman: itu lah yg diharapkn peniaga...

    ReplyDelete
  11. ada je idea nak tarik pelanggan
    hehe

    ReplyDelete
  12. @~Mr. Cool:
    thnks...akan menyusul utk review di sana..
    @misshannajr: haha...mlm la lebih enak...

    ReplyDelete
  13. hahahahha lucu nama restoran ni.. buat orang rasa pelik bila terbaca/terdengar..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.