Tolong Nasihatkan Pemandu Seperti Ini..

Monday, January 02, 2012 PCL 6 Comments


[gambar hiasan]

Assalamualaikum wbt,


" pakir khas untuk kenderaan orang kurang upaya (OKU) "

TEGURAN ITU ADALAH SATU NASIHAT, TEGUR MENEGUR AMALAN MULIA.

haa tunggu apa lagi..

p/s...pemandu yang sebenarnya bukan OKU, malah tiada penumpang lain di dalamnya....huh geram je aku tengok. !


Published with Blogger-droid v2.0.2 by PCL

6 comments:

  1. satu hari jika terjadinya OKU pada diri sendiri pasti menyesali..

    zaman skrang kalau tegur, boleh jadi kes bakar.. menakutkan

    ReplyDelete
  2. senarai review keluar 4 hb ni sebab rami lagi yang belum balik bercuti..tak adil kalau keluarkan sekarang..

    dah diberitahu dalam entry petang tadi..:P

    ReplyDelete
  3. saya baru terbaca di paper tadi..OKU tu sudah tukarr ke jadik "orang kelainan upaya" ....ntah bila mula lain singkatannya...

    ReplyDelete
  4. ahah! kalo dpt kt imran, selamba jeks dier ckp,"saperlaa parking kat sini. bodo btui"...pedih tak agak2? hihiihhi...

    ReplyDelete
  5. ni org yg x bertanggungjawab. kalau lah org oku dtg, skali parking dah digunakan, oleh org normal plak tu, dah kesian plak kat org oku tu. xde timbangrasa btol

    ReplyDelete
  6. @akuzle ayu:kalau cakap direct kat telinga org tu..mau menanah nih !! haha..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.