Wordless Wednesday - TAK SUKA TENGOK CERAMAH ?

Wednesday, January 04, 2012 PCL 16 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !



full version...1 hr plus..

JUJUR saya katakan, sebelum ni saya TAK SUKA TENGOK CERAMAH sebab nampak MEMBOSANKAN dan TAK MENARIK, jadi saya lebih suka membaca.. Tapi, membaca semata-mata tanpa guru boleh buat kita sesat kan... Tapi cara ustaz ni jauh berbeza dengan cara orang lain berceramah, sampai saya pun tertarik... Tiba2 saya telah menjadi salah seorang "THE BIGGEST FAN" ustaz ni.. hehehehe....sumber


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

16 comments:

  1. ya ya..sama dengan abg.long..

    ReplyDelete
  2. slalu nampak ustaz ni dengan sham kamikaze tapi belum lagi dgr ceramah dia, leh cuba dengar sbb sblum ni saya asyik dgr ceramah ustaz lainn :)

    ReplyDelete
  3. suka dengar ceramah ustaz azhar..org ganu nie..cara die jawab soalan yg diajukan jelas, senang faham..best..de jugak beli buku die...

    ReplyDelete
  4. bab2 ceramah ni saya mmg suka dengar.. sebab tu kalo malam jumaat tu forum perdan lah... semanis kurma la jadi wajib tonton...

    ReplyDelete
  5. memang best Ustaz Azhar ni bagi ceramah,hok cakap ganu tu memang ada..hehe..satu lagi ustaz kazim,memang best...dari sebelum ni tak berapa dgr ceramah jadi tertarik...^^,

    ReplyDelete
  6. pertama kali tonton ceramah ustaz AI kat youtube acu terus jatuh cinta

    ReplyDelete
  7. Selalu juga dengar ceramah beliau di you tube atau cd.

    Pada sesiapa yang kurang faham loghat terengganu tu problemlah sikitkan!!!.

    ReplyDelete
  8. ustaz azhar is the best..ust kazim elias pun sama..both hv really good ways to attract ppl...

    ReplyDelete
  9. saya ada masalah nak faham apa yg beliau kata, pekat sgt dialeknya.

    ReplyDelete
  10. kita pon x suka dengar ceramah.. maybe sebab dia tahu budak2 muda skang ni susah nk dengar ceramah , dia pndai tarik prhatian.. then cara dia bg ceramah tu best..

    ReplyDelete
  11. deno suka dengar ceramah perdana kat tv1 setiap hari kamis tu... setiap minggu dia tukar penceramah... paling best dr fazilah kamsah.. :)

    ReplyDelete
  12. @Yatie Awang: yes, mmg selalu sama pn..tq.
    @Ieda AlHabsyi: ramai penceramah yg bagus skrg ni...ada daya penarik cm magnet gak..he he..
    @Tiramisu Fatiema: wuh..TF lg advance, pcl baru lg nih..
    @QueeN TerataI: cantek..mmg cantek dah kalu selalu cmtu, bagus2.

    ReplyDelete
  13. @@cu SaYaNg: Ustaz AI kata dlm ceramah yg lain..jatuh cinta dgr ustaz ceramah takpa...jgn jatuh cinta pd dia.. :)
    @Kunang-Kunang: mulanya dgr slang Ganu mmg payah nk paham..le ni dah ok sikit2..
    @FatihaNur: 2 selebriti Utube gak nih..sukaa..

    ReplyDelete
  14. @Daddy Ziyyad: Doc, kena ikut selalu...lama2 boleh tangkap punya lah..
    @C i k P i p i T e m b a m: sesungguhnya..pcl like :P
    @deno: Datuk Dr Fazilah Kamsah dah terkenal sangat...lahirkan lg ramai penceramh terbaik yg boleh memikat semua golongan.

    ReplyDelete
  15. betul tuh.wan pon suka tgk ceramah diorg ni

    ReplyDelete
  16. cara dia memang bersahaja
    tu yang ramai orang suka tu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.