Jom Naikkan Trafik Blog!

Friday, February 24, 2012 Nazlee Ismail 19 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

segmen Bicara Mak Dara, sampai malam ni je..Klik SINI


..malam minggu, blogwalking pada landasan yang betul moga dapat manfaatnya insyaAllah.

Blog PCL ni biasa-biasa saja, berkarya ikut mood kekadang entrinya berkisar kepada aktiviti kekeluargaan dan kekadang tu tersasar jugak...Lebih selesa bila tablet ada ditangan blogging di mana saja, bloagwalking bila-bila suka. Harapanya agar dapat berkongsi apa yang tahu dan menimba ilmu dari blog-blog yang pelbagai dari sentuhan jejari ini.

pcl : memang tak rajin tapi sekali sekala join segmen tu ada la...jom lah ! anda sokong?


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

19 comments:

  1. singgah + follow dr segmen mak dara :)

    ReplyDelete
  2. sama lah mcm citra tak selalu update dek sibuk ngn c kecik ni.. Selamat bersegmen PCL..

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama
    salam perkenalan
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. Datang dr segmen yg sama:) + follow sekali.

    http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. sye dari segmen yg same... da follow sinieh...

    http://ielakecik.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html#comments

    ReplyDelete
  6. tak sempat join segmen ni tp tetap dtg kasi up traffik

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. saya dari blog mak dara...
    tp x sempat nak join..

    nie kira dtg nak terjah jer blog awak.. hahaha

    kalau sudi terjah la blog sy... hehe...

    sy pun dh follow blog awak...sudi2 la follow blog kita juga :p

    http://stresssik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. hai!aira dr segmen..do follow u!jemput komen entry n follow..huhu
    http://airashahiraazmi.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum PCL...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  10. Arol Mubin datang terjah blog nie! Tak sempat nak join, tapi tetap nak terjah jugak! Hehe. :D

    ReplyDelete
  11. Up traffik disini!
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  12. hye,errah dtg n follow..from segmen yg sama.salam perkenalan

    ReplyDelete
  13. upkan traffic awk...dr segmen yang sama...http://almiraalwani.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html....follow awk gak

    ReplyDelete
  14. Up traffik blog ni. Awyn dri segmen Mak Dara :)

    ReplyDelete
  15. Datang up kan traffic!

    Mr. E'raz Fadli :-

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  16. singgah dr segmen mak dara

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.