Kenali Blogger : Cikgu Yanti , Encik Saidi.

Wednesday, February 01, 2012 Nazlee Ismail 8 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !


Lebih ramai yang hadir dalam dunia blog..lebih meriah rasanya...apa lagi dengan kehadiran kawan2 lama...

sesuatu yang mengamit memori mungkin tak pernah keluar dari mulut blogger itu sendiri..cuma hanya pada coretan untuk meluahkan apa yang tersirat dalam blog masing2.

PCL punya kawan lama , sudikan lah bertandang ke blog mereka..



**** kami in the house *****
http://yantimatisa.blogspot.com/
"... kak yan tak kisah sangat .. tapi kalau menulis syok sendiri pun tak best juga bila takde orang baca .
Harap lepas ni dapat lebih ramai kawan cyber .... di sekolah memang dah ramai kawan tapi bila balik rumah ..asyik melayan peel anak-anak pening jugak ...so internet lah kawan kak yan ."

*****  **  *****


My Photo
http://akuduniasesuatu-saidi.blogspot.com/

"...sudikan lah merehat kan minda membaca hasil nukilan aku....Jika ada kesalahan atau tersilap ,harap di maaf kan kerana aku masih baru dalam dunia blog ni.. Dan jika ada yg sudi, tolong lah tunjukkan cara,tip dan sebagainya kepada aku. Aku perlukan bimbingan, ilmu dari blogger2 semua.."


p/s : last sekali kami gathering pada reunion tahun lepas..



"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

8 comments:

  1. Salam,
    Bila ada gathering blogger nanti, ajak mereka sama.

    ReplyDelete
  2. terima kasih PCL sudi promotekan blog kami di sini

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah...nanti yang singgah kat situ..

    ReplyDelete
  4. best kan gather2 dgn kawan2 lama...hepi blogging PCL

    ReplyDelete
  5. bagus.. siapa lagi yang boleh sokong sesama blogger, kalau bukan blogger sendiri??

    ReplyDelete
  6. time kasih share..dah bertambah kenalan ni alam maya ni :)

    ReplyDelete
  7. tima kasih sifu alud...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.