SALAM SINGGAH BACA... ok tak ?

Thursday, February 09, 2012 PCL 11 Comments

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

"..dah baca entri terbaru anda...semuanya, tapi tak tahu gak nak komen apa, ..kalau aku taip SALAM SINGGAH BACA ok tak...pe pendapat ikhlas korang? serius nak feedback korang nih.."

pssst, rasanya itu lebih baik dari jadi SILENT READERS BLOGGER...kan !

kata hikmah :"Setiap yang kita lakukan biarlah jujur kerana kejujuran itu terlalu penting dalam sebuah kehidupan. Tanpa kejujuran hidup sentiasa menjadi mainan orang"


  "Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"

11 comments:

  1. huhu...ehm kadang2 susah nk dpt blogger yg ikhlas..mereka comment sekadar mau difollow balek hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe.. bg saya kalau org comment walaupun sikit pun dh memadai.. :D

    ReplyDelete
  3. SAHABAT (Brunai Darul Salam)February 09, 2012

    singgah blog ni dlm keadaan tertentu sy bukan silent reader ...SALAM SINGGAH BACA !

    ReplyDelete
  4. ok gak gtu..dah dtg,tggl aje komen..xsusah...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum PCL....kalau mcm tu bukan silent readers blogger kot tapi boleh juga kalau nak letak...:)

    ReplyDelete
  6. entahlah abg.long, pandangan masing2lah..

    ReplyDelete
  7. as salam

    bagi pB ok aja ....

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum PCL....tak pe PCL,janji entri ada komen,dr sepi...hihi...

    ReplyDelete
  9. setuju! salam singgah baca :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.